Shnern DerinMavii ben çok yemek yiyen birisi değilim iki.ogun yerim . Kaşar oeyniri , keçiboynuzu pekmezi , normal pekmez, üzüm şeftali , muz yoğurt süt , sabahları yumurta bunlar güzel kilo yapıyor
DerinMavii Shnern yemiyo muyum canim ya hepsinden yiyorum birden çok kilo aliyo bazen bi hafta az alıyor bende anlamadım bisey
Tugcedemirr Bugün gittik kontrole 34+5 olduk 2555 olmuş kızımız doktor gayet iyi dedi yaklaşık 3-4 haftamız daha var
_yagmurcuum_ mercanmeb siz kaç kilo aldınız peki bu dönemde bende şeker sınır değerde çıktı hafif diyet uyguluyoruz ama 15 günde 2.5 kg aldım 30+0 1620 gram geldi bebek hakkında iyi dedi doktorum ama benim için hızlı aldığımı böyle giderse sıkı diyet vermesi gerektiğini söyledi
Zeynep9120 DerinMavii normal cnm benmki 34 haftada 2.700 cktı iri bebek dedi karın cevresi hep 2 hafta ilerideydi zaten
balpetegim_35 DerinMavii bugün doktora gittik 2758 grammış kilosu boyu 50 cm . Bizimki biraz iri olduğu için kilolu .
balpetegim_35 svserzrm eşimle biz zaten uzun boylu iri yapılıyız . O yüzden iri ve uzun boylu bebişimiz de . Doktor kafası büyük o yüzden normal doğum olmaz büyük ihtimalle dedi . Bebek doğduktan sonra da yaşıtlarından iri gözükecek dedi .