Glmsr Kızlar hemen hemen herşeyi aldm artk küçük detaylar kaldı sizlere onu tanışmak istiyorum nereden hangi marka aldınız diye mesela, Sırt çantası Yastık(beşikte yatarken yastık kullanacak mi kullanacaksa nasıl ben aldm ama sanırım çok kalın) Lohusa tacı Biz bebek arabasını bugün aldk joie brisk baston araba ve puset tercih ettik aranızda bu modeli kullanan var mı acaba?
Deletedmom434 Glmsr sırt çantasını e bebekten aldım bye bye marka içi aşırı geniş yastık henüz almadım lohusa tacımıda instagramda anne_bebek_süsleme den aldım bebek arabasıda baby&plus ve wellgro Q3 arasında kaldım
EbruCnr Glmsr Sırt çantamızı instagram üzerinden aldım. Ön gözü biberonluk olanlardan. Lohusa tacımı kendim yaptım 😊 Yastığını Beşiğe göre kendimiz yaptık. Araba konusunda daha karar veremedik
Deletedmom18 Glmsr canım lohusa tacı bir mavi bir kırmızı kurdela aldım birde birkaç liraya taç aldım kurdelayı sarıp üzerine kendim çiçek koyacağım annem iki tane yastık yaptı birde yatak yaptı minnoş minnoş pamuktan elyaf yakmasın çocuğu diye bebek bakım çantası Stylonun sırt çantasını aldım
Glmsr Deletedmom434 bende e bebek de ki çantaları begendm bye bye marka stylo london model mi dediginiz 140 tl fiyatı olan onu nette gördüm bende ama mağazada yoktu sanki
Glmsr Deletedmom434 bizde baby plus bebek arabası baktk bugün ama e bebekteki görevli joie daha kaliteli onu tavsiye ederm falan deyince joie aldk
Kivito Deletedmom434 bende skip hop çanta aldım e bebekden içi çok büyük hazır almışken diğer çantalarıda aldım şimdi koleksiyon yaptım 😊
Minikmucizemmm Glmsr bende aynı çantayı aldım siyahını çok beğendim içi falan baya derin kullanışlı gibi bakıcaz artık ☺️ 140 tl falandı
Glmsr EbruCnr acaba bende mi tacı kendim yapsam ınstagramda soruyorm hep çok pahali yaklaşık ne kadar oldu maliyeti orkideli sade bir model istiyorum ben
EbruCnr Glmsr Evet hazırlar pahalı oluyor. Burda alacağınız çiçek önemli. Ben beyaz ortancadan yaptım hasır ip üzerine. İpi 2 3 TL gibi bi rakama aldım çiçeği de 15 TL. Çiçeğim arttı hatta onuda başka birşeyde değerlendireceğim. Eğer vaktiniz varsa ve uğraşmayı seviyorsanız yapabilirsiniz😊
Glmsr EbruCnr ayy çok uygun olmuş uğraşmayı severim öyle şeylerle çarşıda malzemeleri alabileceğim güzel bir dükkanda var en iyisi bende kendim yapayım teşekkür ederm 😍😊
Glmsr Deletedmom18 ayy bak öyle taç alıp yapmak da mantıklı teşekkür ederm canm o da güzel fikir 100 tl falan verip almicam kesinlikle çok pahali en iyisi kendin yapmak👍🏼bende e bebek den silikon yastık aldm işte herkes kalın yatamaz dedi annem yaptı ama maşallah o da baya kalın yapmış sizinki nasıl küçücük ince olması lazm dimi
Deletedmom18 Glmsr canım kendin ucuza mal edebilirsin bir sürü para tuzağı terlik falan yaptırmadım zaten hava sıcak bayağı tacı ben 5 liraya mal ettim magnetleri de kendim yaptım 50 magnet yaptım 30 liraya bile gelmedi kapı süsünüde kendim yaptım 25 liraya falan geldi puset aldım 45 liraya onun içine bir yastık yaptı annem düşün ne kadar küçük az koydu pamuğunu yatakta yaptı içine minnacık ince ve çok güzel oldu
Glmsr Deletedmom18 güle güle kullanılsın hepsi inşallah canm gerçekten öyle para tuzağı hepsi çok güzel yapmışsın uyguna mal etmişsin hepsini zaten bir iki gün kullanılacak şeyler 👍🏼🤗
Glmsr EMFE Evet ınstagramda görmüştüm onu da hoş görünüyor ama netten alışveriş yapma konusunda emin olamıyorum bi türlü 🤔