ggkca DuyguEK Sincan da Başak Tıp Merkezi, memnun kaldım, bende bazı sorunlar çıktığı için, 10 gün sonra Şehir hastanesinde tekrardan detaylıya koydular her ikisinin sonuçları aynıydı.
PamirMira MelekMervertlek valla ben epey araştırdım herkes çok memnun ve bayağı iyi diyorlar. İnstagram hesabı da var bence de bi bakın derim
Civcivim000 duygulu62 henüz yaptırmadım ama dün 500 TL fiyat verdiler,ki cadde üstü kendi halinde bir tıp merkezi burası . Bu İstanbul’un altın olan taşı toprağı nerde hiç göremedik vallah. Devlette yaptırmak istiyorum haftaiiçi kadın doğum randevum var kayıt açtırabilirsem doktora ona göre randevu bulabilirsem haftam geçmeden o şekilde halletmek istiyorum ama zor gibi biraz bakalım :/ olmadı mecbur yaptırıcaz özelde
duygulu62 Civcivim000 devlette zor oluyor ya önce kadın doğuma gıdıyorsun o senı perınotolojıye yolluyor perınotoloji ayrı bır güne randevu verıyor uğraş dur bıde cektıgın cıleye degermı güzel bakarlarmı orasıda aşikar . Oyuzden ınsan mecbur kalıyor özel ıcın 😔
Civcivim000 duygulu62 devlette zaten randevum var bakalım konuşucam işte detaylı için de yeni 19 haftaya giricem vaktim var denk gelirse baktırırım diyorum yine de özeldeki gibi ilgi olmaz elbet ama daha hiç alışveriş yapmadım 500 bebeğin alışverişine harcamayı tercih ederim diyorum ayarlayabilirsem ama bakalım işte olmazsa yine vercez mecbur
Almigok PamirMira daha5 haftalık gebeyim mersindeki hastane ve doktorlarla ilgili önerilerinize ihtiyacım var
PamirMira Almigok Mersin’de ki doktor arayışım benimde hala sürüyor maalesef forum yaşam da Menderes beye gittim sonra akademi de Banu hanıma gittim en son da Ortadoğu’da İsmet Erat A gittim şimdi detaylı için randevu aldım Halil beye gidecem. Detaylıdan sonra daha önce gittiğim hiçbir doktorla devam etmeyeceğim yani bende şu an yeni bir doktor arayışındayım
tlnnlt Almigok Ortadoğu Aysun savaş efesoy detaylı için de Halil Korkut dağlar ikisinden de çok memnunum
tlnnlt PamirMira Halil Korkut dağlar a detaylıya gittim çok memnun kaldım çok ilgiliydi doktorum da Ortadoğu hastanesinde Aysun savaş efesoy çok araştırdım öyle gittim gayet memnunum
Nslhn15 Durubebegim teşekkürler benimde ilk çocugumda doktorum serdar kütüktü. Pakize hocaya giderim sanırım
Durubebegim duygulu62 sen ne kadara yaptın ya zaten İstanbul’da genelleme her yerde hemen hemen aynı fiyata denk geliyor her yerde
DamlaNur29 duygulu62 600e yaptırdım gecen sene de oğluma yapmıstım oda 550di yani yapılması gerekiyor diye cok diretiyor doktorlar özel devlet ikiside allaha şükür sıkıntımız cıkmadı
PamirMira tlnnlt evet bende Halil beye gidecem inşallah ben de memnun kalırım. Sonrasında da ne yapacam hiçbir fikrim yok yani aslında forum yaşamda Gülay Özdemir e gitmiştim ilk hamileliğimde galiba yine onunla devam edecem bu gebeliğimde de
cahillesohbetikestim duygulu62 Afyonda genel olarak fiyatlar böyle ben 500 TL ye zor buldum yaptırdım 🥰