Elsu26 denizvebulut detaylı ultrason için Alper yurdasiper beye gittim eti caddesinde çok iyi bi doktor 😊
denizvebulut Elsu26 bende onu düşünüyordum olumlu yorumlar görünce içim daha rahat ediyor. Çok teşekkür ederim
Busraninannelikdunyasi Elsu26 Alper yurdasiper memnun kaldınız mı acaba. Ne kadar sürdü detaylı ultrason? Eşinizi de aldılar mı odaya
Rumeysa3652 duygulu62 İstanbul eyüpte 450 ye yaptırdım çokta memnun kaldım Hekimoğlu görüntüleme merkezinde İstanbuldaysanız fikir olsun😊
MelekMervertlek PamirMira fiyatı çok iyi adana ebru tarımdan randevu aldım 850₺ bir bakaym dediğiniz dr a
PamirMira MelekMervertlek valla ben epey araştırdım herkes çok memnun ve bayağı iyi diyorlar. İnstagram hesabı da var bence de bi bakın derim
Merve2697 Elsu26 bende eskişehirdeyim melih velipaşaoğlu na yaptırdım esogü de 300 tl civarıydı sanırım siz nerde yaptırdınız
Bidinannesi Mysunshinee merhaba ne kadar sürdü kontrol acaba cd ve renkli foto verdi mi konuşkan bir doktor mu memnun kaldınız mı yani açıklamalarından gitmeyi düşünüyorum da
cukulataannesi Ben dün Tekirdağ yaşam Hastanesi’nde yaptırdım. Normal muayene diye aldık. 153 TL. Eşimin memurluğundan dolayı da indirimli hali. Normalde 200 civarı. Doktorum her şeyine baktı baktı çok şükür her şey normalmiş. Tek tek inceledi ama çok hızlı oldu 🤷🏻♀️ biraz sinir oldum tabi. Sanki yalandan baktı gibi. İnsanlar 30 dk vs sürdüğünü söylüyordu. Benimki 10 dk sürdü diğer muayenelerden farkı yoktu😒 verdiği siyah ultrason görüntüsünde de hiç bebek görüntüsü yoktu. Bi tek 4d görüntüsünü verdi 🤷🏻♀️ azcık bebeğe benziyor yavrum😁
seon90 duygulu62 ben 2018 yılında oğluma 550 tl ye yaptırdım özel bi doktord.hastanelerde şimdi bu fiyata yaptırıyorsun.
yuvamerve17 duygulu62 benim de 650 civariydı hastane ile yapan yerin anlaşması olduğu için 450 ye yaptırdık
ggkca DuyguEK Sincan da Başak Tıp Merkezi, memnun kaldım, bende bazı sorunlar çıktığı için, 10 gün sonra Şehir hastanesinde tekrardan detaylıya koydular her ikisinin sonuçları aynıydı.