Mrvweeeeee DefneRana bnm hic kilo aldgim belli degl ama cok zayftm ben herkz hc belli olmuyo dio almamssn dio😀sendemi zayftn
Cilekliruyam Sinemm0606 32+5 ve bana gelen +16 kilo bana fazla geldi ama doktor normal diyo bakalım doğuma kadar kaç kilo daha alıcaz 😂
Ebru_ylmz -Selma- ben de 37 hafta oldum 10 kilo aldım pazartesi 37+3 de doğum yapıcam bakalım ne kadar gidecek yarısı gitse bari 😃
DefneRana Mrvweeeeee ayy ne güzel ben zayıf değildim üzerine daha da aldm dışardan çok tepki almıyorm kilo konusunda ama kendime dert ettim ilk bebeğimde 12 kiloyla doğuma gitmiştim şimdi daha bi sürü var bu kadr almak hoş olmadı 😂
Merveb46 Sinemm0606 76 ile hamile kalıp 6 kilo verdim 10+1 haftalık gebeyim tam 70 kiloyum . İlk oğlumda da başta kilo verip 35 kilo aldım bu sefer dikkat edip max 10-15 almayı hedefliyorum
Reyrey1628 25 te 10kilo almıştım şu 2 haftadır iştahım maşallah doymuyorum. 28 haftaya girdik bakalım bu hafta kaç olduk yuvarlanarak gideceğim az kaldı. Hiç bulantı vs yaşamadım hamileliğin başından beri artık doğunca vereceğiz kilolarıı