Sblatc Tunaa benimde bi tanıdığım var. 2 çocuğu var şu an. Bi kaç kere düşük yapmıştı sanırım ama şu an 2 tane var
Hmsrln Bende vardı canım erken doğum oldu ve bebeğimiz yaşamadı, ameliyat oldum sonrasında. Çok dikkatli olmayı öneririm, geriside Allahın takdiri 😊🤷🏻♀️
Tunaa Hmsrln basın sağolsun canım benim çok üzüldüm 😔 İnsallah bidakine Allahım kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏
S-Halilova21 Tunaa benim de cift rahim ve 34 haftalik hamileyim cok cabuk hamile kaldim. Ilk test yaptigimda cok korkmustum cunku internette hep kotu seyler okudum ve ister istemez korkup 1 ay hep yattim 😔 ama doktora gittikten sonra biraz rahatladim fitil kullanmaya basladim sonra normal hayatima devam ettim simdiye kadar iyi ilerledik umarim birkac hafta daha problem yasamayiz 🙏 sakin kotu seylere kafani takip dusuncelerini bozma pozitif dusun iyi olsun umarim senin yolculugunda problemsiz devam eder 🥰
Tunaa S-Halilova21 çok sevindim sizin adınıza insallah sağsalim alırsın kucağına 🙏 Ben bilmiyordum hamile kaldıktan sonra ögrendim çift rahim olduğunu suan için bi Sıkıntı yok fitill bende kullanıyorum takmamaya gayret ediyorum 😊
Glstn03 Tunaa canım biz 37+0 olduK benim rahimim kalp şeklinde ve perde vardı perdeyi öğrenmeden önce boş gebelikten kürtaj oldum sonra kimyasal gebelik yaşadım sonrasında perdeyi öğrendik ameliyatla alındı perde 6 ay sonrasında hamile kaldım ama her anım korku dolu geçti şuan bile korkuluyum ilk 5-6 ay hiç bi yere çıkmadım korkumdan ilk Zamanlar düşük riski dediler sonra erken doğum riski dediler bende hep dedim tedbir benden takdir rabbimden hiç tahmin etmezdim bu haftaları göreceğimizi elhamdulillah rabbim herkese bu haftaları bu günleri nasip etsin bende inşallah sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra buraya içimi dökmek ve böyle olan kişilere morel olsun diye yazmak için bekliyorum rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın evladıyla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın hamilelere de sağlıcakla kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah ❤️🤲🏻🤲🏻💕🥰
Tunaa Glstn03 ne güzel içten konuştunuz kalbim ferahladı ❤️ Allah kalbinize göre versin inşallah 🙏 Allahım bebeklerimizi insallah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 😊🌸
Glstn03 Tunaa amin canım sen dikkat et yiyecek ekmeği olan evlatlarımız rabbimin izniyle hayata tutunuyorlar ben bilmeden ağır kaldırdım tahtıravelliye bindim o zamanlarda hamileymişim 3-4 haftalık tam olma aşamasında Bilmeden spor yaptım diyet yaptım öğrendiğim an hepsini bıraktım korkma sen tedbirini al rabbimin izniyle kavuşacaksın cennet kokuluna 🤲🏻❤️😘
Hatice_alkan42 Tunaa benimde çift rahim dediler ameliyatı yok dediler hamile kaldım Allah hemen nasıl etti sonrasında bebeğin yeri dar olduğu için 21 haftalik sancılar tuttu ve doğum oldu yaşamadı başka doktorlara gittik Bi daha hamile kaldim boş gebelik oldu sonra prof doktor buldum gittim bana dedi senin rahmin de perde var çift rahim değil ameliyat olman lazım dedi ameliyatı oldum 6 ay sonra hamile kaldim şimdi 15. Haftada yiz inşallah bu sefer Allah ım nasip eder kucağıma sagsaglim almayı hepimize nasip etsin sana tavsiyem bu işi iyi bilen riskli gebelik lere bakan doktorlara git ve kendini yorma hep yat ben çok duydum etrafımda da var böyle çift rahim olup sagsaglim kucağına alan korkma ama dikkat et canım
Tunaa Hatice_alkan42 Canım benim insallah hersey günlünüzce olsun Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ Ben de iki doktor değiştirdim şimdiki doktorum dan memnunum insallah sonuna kadar da böyle devam eder iyi dileklerin için teşekkür ediyorum ❤️🙏
Tunaa Glstn03 Ya işte hersey Allah’tan çok şükür bişi olmamış 🙏 ay çok teşekkür ederim ya Amin insallah ❤️ Allah hepimizin gönlüne göre versin kucağımıza almayı nasip etsin ❤️😍 Glstn03