Tunaa ben canım çift rahimliyim ilk hamileliğimde öğrendim bende korkmuştum ama çok şükür şimdi kızım 6 yaşında ve ben ikinciye hamileyim 17+5 haftalık ilk hamileliğimde Türkiyedeydim ilk başta progestan kullandım 4 aydan sonrada prolutan iğne kullandım her hafta doğuma kadar çift rahimli olduğum için normal doğum olmaz dediler sezeryan oldum çok şükür korktuğum gibi olmadı rahat ve güzel bir hamilelik gecirdim şimdi ikinci hamileliğim yurtdışındayım burda hiç bir ilaç kullanmadım şimdiye kadar progestan istedim başta vermediler gerek görmediler ilk hamileliğimde iğne oldumu söyledim onuda vermediler gecen ay belki serklaj olursun dedi doktorum meslektaşlarımla görüşcem bu konuyu dedi sonra aradı serklajada gerek yok dedi yakın takib edicem herhangi bi ağrı sızıda hemen kontrole gel dedi çok şükür şimdilik bir risk görünmüyor herşey yolunda inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi sende kendini korkutup stres yapma sakın sakin ol Allah büyük inşallah sorunsuz birşekilde kavuşursun yavruna