Kuzucccum Gamzzelianne yaa güldümm 😂😂 biz 9 ay taşıyalım uf puf cekelım uyuyamayacak sen kalk halaya çekkk revaaa mııı🤷♀️🤣🤣
Ipekbalyanak Gamzzelianne eşim doktora kardeşimin burnuna benziyor deyince bende şöyle dedim.. görümcem estetik yaptırdı.. ağzı benmişim de burnu ona benziyormuş daha neler 😂😂
gullcannn Gamzzelianne Renklide baya net gözüküyordu. Bana benzettiler oğlumu şuan 3,5 aylık cidden bana benziyor
Asiltos Gamzzelianne doktorum ilk gördüğünden beri aynı babası diyip duruyordu 😂 gerçekten de doğdu aynı babası.
asude456 Gamzzelianne kaynanam kendi oğluna , annem kendi oğluna benzetiyor , bende kardeşime benzemesini istiyorum çünkü kardesim çok yakışıklı😎
PrensesFiona Gamzzelianne doktor yüzünün resmini verdiği için biz benzettik canım. Hatta kime sorduysam direk eşime benzetti. Eşim bana benzetiyor orası ayrı 😅
Hilal-95 Gamzzelianne renkli ultroson da bana benziyor şuanda ama babasınada benzesin isterim 🤗 sağlıkla olsunda 🙏🏻
Lavininannesi1 Gamzzelianne Bana doktorum dahil herkes babasının kopyası dedi,kızım şuan 2 aylık babasının kız versiyonu maşallah 😂😂
Kbrbisi21 Kim gorse ayyyyniiii babasi diye tepki verdi bi dogsun o zaman gorcez kime benziyo 😁 2 bucuk haftayi heyecanla bekliyorum 😁😁
aybkaslan Gamzzelianne Benim oğluşu kardeşime benzetiyolar yani dayısına ee buda benim işime geliyo tabi inşallah diyorum her söyleyene 🙏🏻🤣🌸
Liyuzamom Ceydaysn ya aslında öyle gıcık bi tipte değildir ama ne biliym üstüne batıra bastıra öyle diyince bana benzemesini istemiyormuş gibi hissettim yani 😂😂
Ceydaysn Liyuzamom Sağlıklı olsunlar da zaten benzeyebileceği kişi sayısı belli yani 🙂 biz de mi öyle olacağız artık bilemiyorum evlat farklı bişey😅
Aminegul Gamzzelianne annem.ayni eşime benzetti doğdugunda aşiri derecede eşime benziyordu suanda 2 bucuk yasinda ayni benim kücüklügüm eşim bile bukadar benzerlik olamaz diyor. Ikinci kizimin usg bakiyorum oda ayni ablasi bakalim bu kime benzeyecek
BurcuArslan Gamzzelianne 🤣🤣🤣🤣ilk oğlumda kayinvalidem ayni kayinpederine benzetti🤣🤣🤣🤣 3. Oglum olacak bi kontrolde ilk oğluma benziyor diğer kontrolde ikinci oğluma işin garip tarafı ilk oğlum aynı babam ve bana benziyor ikinci oglum teyzesine🤣🤣bakalım 10 gun sonra bu kime benzeyecek
Dermin Gamzzelianne eşimde ultrason resminden bana benzetti hatta resmimizi yan yana getirmiş 😂😂 herkes aynı sen diyor resmi burayada yüklicem birde siz yorum yapın [url=https://www.hizliresim.com/n28ly0l][img]https://i.hizliresim.com/n28ly0l.jpeg[/img][/url]