Medid06 Gamzzelianne bizimde doktorumuz babasına benzetti hatta eğer doğduğunda benzemezse mesleği bırakacam dedi 🤣🤣🤣 bizde bekliyoruz
Dilaraeslem Gamzzelianne eşime benzetiyordum renkli ultrasonda özellikle dudakları ve burnu. bir doğdu dudak burun eşimin kopyası
H_myra1 Gamzzelianne evet çok net yüzünün usg resmi var abisine benzettiler 😅 abisininde yüzdem net usg resmi var onuda babasına benzetiyor lardı ve dogdu sanki kocamı dogurmuşum o kadar benziyordu babasına
Kizannesi92 Gamzzelianne Detaylida halası ve babasına benziyor direk burun 👃 Baba ve hala kemerli halası az cadı olsada güzel kadındır 😂
Gamzzelianne Kizannesi92 en azından sadece burun 😂 bizde sadece burun halaya benzemiyomuş o da dedesiymiş asla biz değilmiş bebeğim 😂
gbyalcin Gamzzelianne normal siyah beyazda değil ama detaylıda verilen renklide herkes bana benzetti 😂 sadece ağzını eşime benzettiler ama bakalım doğunca da benzeyecek mi
Ciibiilii Gamzzelianne 30. Hafta renkli ultrason görüntüsünde eşimin bebeklik fotoğrafının kopyası gibi gözüküyor resmen😬
Ceydaysn Liyuzamom Sağlıklı olsunlar da zaten benzeyebileceği kişi sayısı belli yani 🙂 biz de mi öyle olacağız artık bilemiyorum evlat farklı bişey😅
Kizannesi92 Gamzzelianne 😂 dokuz ay taşı her zorluğu çek doğum acılarına katlan gözünden Sakın gitsin biz anneler hariç herkese benzesinler 🤪😂 adaletsizlik ya 🤣
citlenbigim2212 Gamzzelianne 33 haftalık olduk herkes eşime benzetiyor doktorumuz bile diyor babasına benziyor bu kız diye 🤭 inşallah da kocama benzer
Gul27- Gamzzelianne annem eşime benzettı benımde 😊bakalım dogunca bellı olur Gamzzelianne annem eşime benzettı bakalım dogunca bellı olur 😊saglıklı olsunsa kıme benzerse benzesın ya anneye ya da babaya benzıycek dogal olarak zaten
Gamzeblt Gamzzelianne doktorum hep bana bu kız sana benzemiyor benzemiyor dedi oysaki hep bebegin fotografını ailem eşimin ailesi bana benzetiyodu doğdu 1 hafta sonra kızımın şişligi indi dudagı dışında herşeyi babası kızımı görünce junior kocam diyorum 😂
secoz Gamzzelianne renkli görüntülü usg de görüntüyü eşime benzetti herkes yanakları tombul tombul 😂😂 kendi annem bile aynı Gökhan demişti 😂😂😂 kaynanam da şey demişti burnu büyük gibi duruyor bana benzeyecek galiba 😂😂😂😂😂