Sude-96 Delicesareti vallahi bilmiyorum ben iki doktora gittim şimdiye kadar ilk gittiğim doktor doğuma 33’te konuşmaya başlarız dedi bu doktorum 36 dedi ama ntsyi falan hiç sormadım Ama sizin gibi olan da çok
Sude-96 hsqldnbebeqm allaha şükür bir sıkıntı yok bir dahaki gidişimde 31+5 olacağım nasıl olacağını merak ettim ben de
hsqldnbebeqm Sude-96 gittiğinde büyük ihtimalle nst isteyebilir. O haftalarda 2 hafta da bir gel diyor. Kimi doktor daha geç nst ister doktoruna kalmş artık ☺️ ben 32 de nst yapmıştım. Her gittiğimde de yapıyordu.
_Aysgll_ Sude-96 Ben de 36 dan sonra nasliycam ntsye. Gittiğim hastane normalde 35 ve sonrasında alıyo
Sude-96 hsqldnbebeqm evet bazısı 32 gibi bazosı 36 gibi doktora göre değişiyormuş bende şuan öğrendim 🤷♀️
Papianneoluyor_1203_ Sude-96 Benim doktorum 35 te ilk nst ve tansiyona aldı beni. Her hafta kontrole gel demedi mesela. Ben ne zaman istersem o zaman gidiyorum. Ultrason 10 günü geçmeli sık girmeni önermiyorum dedi.
Yagmurgel2020 Sude-96 ben 29 haftadan başladım nst ye girmeye ama su fazlalığım var ve bebeğimin kordonu boynunda bu yüzden yoksa 32 den başlanıyormuş galiba
ozlem6610 Sude-96 pazartesi 31+5 ken gittim artik 2 haftada bi geliceksin dedi 30 a girdikden sonra dusuyo gitme gunlerin
balbocegim27 Sude-96 32. Haftada girdim nst ye agrim var dedim bebek te iri olduğu için nst istedi yoksa 35 te istiyor ilk defa bide her hafta çağırmaya başladı önde gittiğimiz için 36 yim şimdi açılmam olduğu için 2 günde bir cagirdi