Sude-96 Kızlar kaçıncı haftadan sonra iki haftada bir Gitmeye başlıyoruz ve ntsye bağlanıyoruz ben doktoruma sadece doğumu sordum 36. haftada konuşacağız dedi
Ayssunn Sude-96 32de nst başlıyor 32 haftadan sonra kontrolden 2 haftada 1e düşüyor 36dan sonra haftada bire düşüyor canım bazı hastaneler nst daha geç başlatabiliyor ama normalde 32de başlıyor
Delicesareti Sude-96 doktorum bana 36.haftada başlıcaz nstye dedi ama bana çok uzun zamanmış gibi geldi nedense bilmiyorum buradakiler 32 33 de başlamış nstye ya benim doktorum gamsız ya diğer doktorlar aceleci😂
Sude-96 Delicesareti vallahi bilmiyorum ben iki doktora gittim şimdiye kadar ilk gittiğim doktor doğuma 33’te konuşmaya başlarız dedi bu doktorum 36 dedi ama ntsyi falan hiç sormadım Ama sizin gibi olan da çok
Gzmm14 Sude-96 ben 32 den sonra 2 haftada bir gidiyordum. 36 dan sonra haftalık çağırdı. Yarın gideceğim tekrar 37+3 de ya Cumartesi ya da Salı günü sezeryana alınacağım ☺️
Okaliptus Ben yolculuğa çıkacağım için doktorum 28+4 te başladı nstye normalde 30+da başlayacaktı. Şimdi 30+4 üm ve artık 2 haftada bir görüşcez dedi🥰
Burcu98 Sude-96 ben 32 den sonra haftada 1 gitmeye başladım her gittiğimde nst girdim devlete gidiyorum.
Pambix Sude-96 İlk gebeligimde 33te nst ye başlamıştik ama normal düşünüyorduk doğumu o yüzden ..sezeryan oldu..şimdiki sezeryan Olcam kismetse dün girdim nst ye kasılmaların var diye önlem amaçlı soktu 36+6 da yani.
MelH Sude-96 ben zaten çalıştığım hastaneye gidiorum vala normalden daha fazla muane oluyorum ücretsiz olunca