ilkgozagrimhavinim İstanbul anadolu yakası (özellikle kartal, pendik, maltepe) perinatoloji doktor önerisi olan birileri olur mu rica etsem. Fiyatlar aşırı uçuk biraz daha uygun bi yer arıyorum. Acil.
Deryabelinay ilkgozagrimhavinim Maltepe tıp merkezi 340 diye duymuştum benim de haftam geldi maddiyat dan yaptiramiycam malesef
lentil ilkgozagrimhavinim geçmiş olsun hayırdır. Dr bülent kars varmş galiba dragos ta bi bak internetten istersen
Meryemayz ilkgozagrimhavinim zeynep kamil has yapılıyo ben bugün gitcem büyük ihtimal o bölüme randevu vercekler inş
ilkgozagrimhavinim Deryabelinay perinatoloji bölümü yokmuş orda. Sizin bahsettiğiniz detaylı ultrason.
lentil ilkgozagrimhavinim kendi doktorun birşey demedi mi neden olabilir diye. En son kilosu kaç şimdi. Son haftalardayz artık minnoş biraz daha dayansa ya ne güzel olur
ilkgozagrimhavinim lentil doktorum hiçbir sorun göremiyor. Doopler baktı kan akışı normal dedi. Suyu normal dedi. Plesanta normal dedi. Ben hiçbir sorun göremiyorum dedi. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Nst normal çıktı bukez. Yani herşey normal gözüküyor ona göre. 32.haftada 1800dü. Orda takıldı. 34 olduk hala 1800. Okadar kötüyüm ki. Eşim üzerime geldi bir sürü laf yedim. Senin yüzünden dedi. Bişey olursa sorumlusu sensin dedi. Ağlayıp stres yapıyomuşum. Beslenmeme dikkat etmiyomuşum. Ağzına geleni söyledi. Ben yeterince üzgünken üstelik. Vallahi bıktım bıktım artık.
lentil ilkgozagrimhavinim strese sokmamaya çalış canm kendini ya. Hamileliğin başından beri sende haklısın hep bişeyler oldu ama herkeste oluyor. Üzmemeye çalış kendini. Sen niye sorumlu olasın allah aşkına ya daha da üzme kendini. Bol bol süt iç yoğurt ye. Ben günde 600 ml süt içiyorm nerdeyse 1 kavanoza yakın yoğurt yiyorm. Peynirini yumurtanı ye kahvaltıda. Bak bakalım perinatoloji de ne diyecekler. Eşin de kusura bakmasın da ne kötü maddi durumda olup yeterli beslenmeyip gayet şişman çocuklar doğuranlarda var
Dila71 ilkgozagrimhavinim canım çok geçmiş olsun plasentadan kaynaklı olma ihtimali yüksek benimde kan akışında bir problem vs yoktu ama 35. Haftada ultrasonda ancak gorulebildi plasenta yaşlanması. Stres oldukça etkiliyor biliyorum çok çok zor ama bebeğin için daha iyi olmak zorundasın. Lütfen içini ferah tut Allah’ın izniylr sağlıklıdır bebegin 💮
ilkgozagrimhavinim lentil biliyosun beni, kırmızı et hariç herşeyden yiyorum. Hele geçen hafta kilo almadığını öğrenince bu hafta ekstra dikkat ettim. Süt peynir yoğurt muz kaşar kuruyemiş tavuk bakliyat. Devamlı tükettim bu hafta. Olmayınca olmuyor. Zamanında neler denedim. Yok nesquikler cicibebeler bilmemneler. Tamamen durdu gelişimi. Sol tarafıma yatmaktan solum çürüdü. Gece ya sırt üstü dönersem diye uyanıp duruyorum bilinçaltı. Bilmiyorum ben daha napıcam. 2 hafta önceye kadar azda olsa kilo alıyodu. 2 haftadır sıfır. Delirmek üzereyim. Allah korusun daha gelişemeze 1800 doğarsa illaki düşecek kilosu doğuncada. Çok korkuyorum yaşar mı?
Cilekliruyam ilkgozagrimhavinim kaynarca cihan tıp merkezi 350 tlye yaptırdım arayıp bilgi alın isterseniz
ilkgozagrimhavinim Dila71 hamileliğimin başından beri geriden geliyodu zaten minyon bi bebek dediler hep. Doktor falan değiştirdim kabullenemedim. 2 haftadır hiç kilo almıyo. Hareketli çok şükür ama beslenemiyoken nasıl daha fazla bekletebilir ki karnımda doktorum? Plesantada yaşlanma görmüyorum dedi. Israrla sordum. Yok dedi herşey iyi gözüküyor. 34 haftalığız, 31le uyumlu şuanda. Daha çok küçük. Doğuma alırlarsa el kadar şey nasıl yaşıcak. İçim daralıyor. Sebebi sensin diyor eşim. Mahvoldum sabahtan beri.
lentil ilkgozagrimhavinim düşünme öyle cnm ya 24 haftalık doğanlar yaşıyor şükür 35.haftaya geldik. Olumsuz düşünüp ona yorma düşünme bile. İnşallah gelişimi devam eder yada sadece ölçüm hatası yapmş olsunlar iyi düşün iyi olsn
Dila71 ilkgozagrimhavinim benimde sezeryan ile alacak doktorum 3 günde bir hastaneye gidiyorum 36 haftalık ama 2400 gram. 29 dan beri de geriden geliyor. Bebişiniz genetik olarak zayıf olabilir bu asla sizinle ilgili bir durum değil sakın kendinizi suçlu hissetmeyin . Ben alarm kurup geceleri kalkıp yemek yiyordum etrafimdakiler aç birakiyorsun çocuğu dedikleri için annelik çok farklı bir duygu. Hic kimse sizden daha fazla düşünemez bebeğinizi eşiniz bile. İnşallah perinatalog güzel seyler söyler , kilosuna takılmayın kuvez ihtiyacı olmadan en sağlıklı şekilde kavuşursunuz umarım 💮
canselbalta ilkgozagrimhavinim Marmara üniversitesi Pendik eğitim araştırma hastanesi nde Esra esim büyükbayrak var ona gidebilirsiniz