14_aytekin sedefyarsii1 kavuşursunuz inşallah sağlıcakla tez zamanda son zamanlarda heyecan artıyo sabır tükeniyo😁😁
edauyanik 14_aytekin 36+2 deyiz iki gün önce adet sancısı gibi sancım oldu ama çok zorlayan bişey değildi ayın 11 inde kontrol var bakalım neler olur :) bide 16 sında düğün var düğünden önce doğurmak istemiyorum ya 😂 çünkü çok yakınımız herkes gidecek ben kalacam doğurursam 😂 millet doğurmak ister ben doğurmamak😂😂
iremyasar 14_aytekin bizde 36+2 olduk ama yalancı sancılarım çok sıklaşmaya başladı kasılmalarım arttı zorluyor anladığım kadarıyla 36.haftada artık bebişler sabırsız gelmek istiyorlar😊 bende pazartesi nstye girdim çok şükür sıkıntı çıkmadı ama beklemedeyim bakalım ne olacak salı günü tekrar kontrolüm var🙂
ozgei 14_aytekin ben de 36dayım, ekim sonu kasım başı diyordu doktorum ama bugün kontrolüm var soracağım tekrar, sabırsızlanıyorum, 35. Haftada nst normaldi ama dün akşam adet sancısı gibi sancım oldu birkaç defa🙄 ne demek acaba
Egeninannesi1 ozgei benimde doktorum ekim sonu kasım başı demişti😌 ama birkaç gecedir regl ağrısı gibi bir ağrı giriyor. Bakalım pazartesi göreceğiz neler olmuş ☺️☺️
Merveeayaz 14_aytekin 36+5 olduk bugün pazartesi kontrolümüz var doktorumuz 18le 22 arası sezeryan dedi bakalm pazartesi kesinlescek
mercanmeb Merveeayaz bizde 36+5iz salı günü 37+2de kontrol var. Bebiş iri biraz bizim. Sizin kaç kilo