Babybella 14_aytekin Benimde 36. Dün sancım yüksek çıktı ama açılma yok eve yolladılar 😁 Öyle bekliyorum
edauyanik 14_aytekin 36+2 deyiz iki gün önce adet sancısı gibi sancım oldu ama çok zorlayan bişey değildi ayın 11 inde kontrol var bakalım neler olur :) bide 16 sında düğün var düğünden önce doğurmak istemiyorum ya 😂 çünkü çok yakınımız herkes gidecek ben kalacam doğurursam 😂 millet doğurmak ister ben doğurmamak😂😂
14_aytekin prensesimveannesi bende şimdi konturolden geldim doktorum kasımın 7-e demişdi ama bu ayın sonuna doğru doğacak diyor
14_aytekin prensesimveannesi hayır canım gelicek hafta yapıcak muaine normal doğum yspıcam ikinci hamileliğim ilkide normal olmuşdu
Egeninannesi1 36+1 im bende bu sabah mide ağırısından uyuyamadım acaba sancımıydı bilemedim 🤷🏻♀️ 34. Haftada gitmiştim kontrole ilk defa nst ye girdim, doktorum 37. Hafta nst’si gibi dedi. Bakalım hayırlısı 😌😌
sedefyarsii1 Bende bu gece 37 olucam kızlar dün gece çok sancım vardı sürekli uykudan uyandırdı beni bugün sabahtan beri bişey yok acaba ne zaman doğururum ki artık çok sıkıldım ve bebeğimi özledim kavuşmak istiyorum
14_aytekin sedefyarsii1 kavuşursunuz inşallah sağlıcakla tez zamanda son zamanlarda heyecan artıyo sabır tükeniyo😁😁