Mrvehamzaoglu 333 Senin doğum yakın o zaman belirtiler başlamış benim de gelişimi bı hafta geride dedi ondan bı belirti yok heralde bende 🙄Çatın müsaitse normal doğumu beklersin artık sende ☺️
mucizebebek03 Mrvehamzaoglu 38+1 bendede tık yok valla kasılmalar dışında 🤷🏻♀️😁😁bekle bekle zaman gecmiyir ki😬🤭🤭
Mrvehamzaoglu Gul-42 Benimde karnım inmedi henüz mideme baskı yapıyor zaten mide yanmasından yatamiyorum 😂
Gul-42 Mrvehamzaoglu mıde yanmasından kutu kutu rennıe kullanıorum vlla bnm de yukarda cok yoruldum egılemıorum ya tırnagımı kesemıorum
Nghn_ Gul-42 hem panik atagim var , hem hemoroid gelisti normal doğumda kanama yapabilir diye, hem miyomum var sezeryan esnasinda alinacakmis, hemde bebis iri malesef normal doğum benim icin cok cok zor 🙄
Mrvehamzaoglu Gul-42 Bende soğuk süt içiyorum o biraz iyi geliyor . Valla ayak tirnaklarim ilk defa bu kadar uzadı bende uzanamiyorum ayaklarim kocaman oldu zaten ödemden 😂
Mrvehamzaoglu Nghn_ Bende sanci gelsinde dogurayim diye bekliyorum 😂 Kasılma hissi nasıl oluyor bende bilmiyorum karnım sertleşiyor benimde eğer o kasilmaysa
mucizebebek03 Mrvehamzaoglu bebeis bi yerde toplanıp sertleşiyor kiminde ağrı yapıyor kimi hissetmiyor cnm karnın taş gibi olduğunda kasilma olduğunu anlarsin
Mrvehamzaoglu FatmaNur_ Yaa oda mi bı belirtiymiş ilk defa duydum bı anda sürpriz yapacaklar heralde 🤭
Gul-42 Mrvehamzaoglu 37 ıken 39 gıyıorum😂bıde parmak aralarım yara oldu hep yarın kesmeyı denıycem ınş keserım 😂
Busenurk 38+5 oldum bende de şuanlık bişey yok ama geçenki muayenemde plesentanın yaşlanmaya başladığını söyledi doktor sizde de böyle bi durum var mı
Dygkara Busenurk bana da öyle söyledi 38+3 ken ancak bu yaşlanmanın 4 seviyesi olduğunu ve sadece son seviyede belki bebeğin beslenmesini etkileyebileceği için sıkıntı olabileceğini söyledi.Ama o da takiple sıkıntı yaratmaz için rahat olsun 41 e kadar normali bekleyeceğiz dedi bebeğin kilosu da çok yükselmezse.
Mavii02 333 yürürken yatakta dönerken böyle vajinada ağrı oluyo mu yada uzanırken kalktığınızda oturmakta zorlanıyomusunz ben bunların dışında baya bi baskı hissediyorum aşağıda acaba kanala girmişmidir benimkide onu merak ediyorum
Mrvehamzaoglu Mavii02 Benim bacak aramdaki kemikler ağrıyor sağa sola dönerken yatakta aşırı ağrıyor uzun süre oturunca kalkmak yürumek zor oluyor benimde
mucizebebek03 Mrvehamzaoglu evet cnm kasılma o bebiş doğuma hazırlanıyor günlük kasılma çoğaldıkça doğum yakindir demek😁🥰