prensesimveannesi Escembir aaa sizin isminiz bana bi yerden tanıdık geldi diyecektim ki instagramdan görmüştüm bende Konyada yaşıyorum 😊
Escembir prensesimveannesi evet instagram sayfam var @escembir_kucuk_dunyam sayfası bana ait. Kendimce bir bloggerım işte ufak tefek paylaşımlar yapıyorum 🙈 🥰
Sebnem1 benefsaneyimxd Az kalmış sağlıkla gelsin inşallah doğumuzun kolay geçer :) 10+3 yolun çok başındayım ben :) bakalım o günlere gelebilmeyi umut ediyorum bende
Esma1212 TugbaSert eger bir sıkıntı oldugunda almayi düşünüyorsan yaptır ama eğer ne olursa olsun benim çocuğum doğurururum diyorsan kesinlikle gerek yok
Sebnem1 Imasleeper aynı haftadayız bende bulantı hiç olmadı banada garip geliyor bu durum hatta sigarayı bırakmak için tek umudum bulantıydı :( azalttım ama bırakamıyorum çok üzgünüm bu konuda
Imasleeper Sebnem1 yaaaa ben bulantı gelmeden direk bıraktım, bulantı gelince zaten canın istesede su bile koyamadığım için ağzıma onu hiç koyamazdım 🙌 bebeği zehirlemeye değmez o pis şeyler inşallah sizde biran önce bırakırsınız 🤲🏻 ♥️
Ebrk Sebnem1 bende bırakamıyorum çokta korkuyorum vicdan yapıyorum ama gel görki içmeyende duramıyorum🥺
Beyzabeser Sebnem1 ben de birakamadim ama kendimi 1taneye sartladim aksam yemekten sonra 1 tane iciyorum hala 🥺