BetulGunduz29 Beyzabeser anne karnındaki bebeğe hiçbir şekilde müdahale yapılamıyor o yüzden bu testler de gereksiz.
Tazeanne0134 Serifedayan hayır canım gittiğimiz de 5+1 ’di kalp atışı yoktu 3 hafta sonra gel kalp atışını duyarız demişti bakalım inşallah duyarız sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Escembir benefsaneyimxd 36+4 doğuma son 11 gün kaldı 🙈 Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insaallah hepimize 🤲
prensesimveannesi Escembir aaa sizin isminiz bana bi yerden tanıdık geldi diyecektim ki instagramdan görmüştüm bende Konyada yaşıyorum 😊
Srknglcn_1 prensesimveannesi Bizde 32 olduk sezeryan olucam ama ne zaman alırlar bilmiyorum bilginiz varmı cnm 🥰
Imasleeper _nurgler 10+4 oldum ne zaman bitecek bu bulantılar diye kendimi yiyorum keşke sizin gibi diyebilseydim
Sebnem1 Imasleeper aynı haftadayız bende bulantı hiç olmadı banada garip geliyor bu durum hatta sigarayı bırakmak için tek umudum bulantıydı :( azalttım ama bırakamıyorum çok üzgünüm bu konuda
FatmaUnal Imasleeper 19 haftaligim 15 den solnra yavas yavas azaldi yeni bitti bulanti. Biran ewel gecer inseAllah
desem Imasleeper 14.cu haftamda tamamen bitmisti ama ozamana kadar cok cektim herkes biter diyordu ama hic inanmiyordum bitecegine cok sukur bitti suan 33 haftaligim ve cok sukur rabbime yanma bulanti hic bisey yok
_nurgler Benimde çok zor geçti 22 haftaya kadar bulantılarım oldu 4 kilo vermiştim o zaman allah yardımcın olsun canım geçer inşallah hemen 🙏Imasleeper