Hatice_551 Gul-42 komşum da geçen hafta doğum yaptı onun da doğuma kadar devam etmişti. İnşallah benimki o kadar sürmez
Hatice_551 Susambebis ben hapı bıraktığımın ertesi günü o kadar iyiydim ki anlatamam mutluluktan resmen coşmuştum ama ertesi gün ve sonraki 1-2 gün ciddi anlamda bulantı ve kusma olmuştu o yüzden sen de her ihtimale karşı ilacını bulundur evde belki senin de öyle olur
Svvl_enes19 Benim miğde bulantım normalde yoktu hamileliğimin başından beri ama 14. Haftamda birden bire başladı bu sıkıntılı bir durum mu bilgisi olan varmı
Hatice_551 Svvl_enes19 yok normaldir bazı kadınların son 2 ayda bile başlayabiliyor tamamen bünyeye bağlı bir durum
Hatice_551 Ozge_ll ben de kesinlikle su bile içemiyordum ilaçsızken ve aynı sizin gibi ilacım bitmişken bırakmayı denedim ama sadece bulantı değil kusma da çok olduğu için tekrar başladım😔
Husna2734 Hatice_551 6. Hafta da başladı 10. Haftada biraz azaldı prilam ile dün 13+1 deyiz yine başladı sabah akşam aliyorum ilacı ama pek faydası olmuyor 🤢🤢