Tazeanne0134 Miranmoms ay ben ne çektim ondan abooo bide idrar yolu enfeksiyonu vardı ilk gebeliğim ’de dikkat et canım dikkat et ben ağla ağla ölürdüm
Miranmoms Tazeanne0134 valla haklısınız zor tabı Rabbım hepımızın yardımcısı olsun elı ayağa düzgün saglıklı gebelıkler nasıp etsın ınsallah
RuveydaYasin Yc0125 merhaba benim oğlum 5 aylık ve dün hamile olduğumu öğrendim endişe ve korkularım var belki de insanların tepkilerinden korkuyorum siz nasıl bir yol çizdiniz rica etsem bana da yol gösterir misiniz ve bende sezeryan oldum
Tazeanne0134 RuveydaYasin canım soru bana değil ama yinede cevaplamak istedim öncelikle hakkında hayırlısı olsun inşallah ve çok erken olmuş ama üzülme rabbim sana vermişse demek ki böyle hayırlıymış hakkında ben hep böyle düşünürüm ha dışardan kim ne derse desin umrunda olmasın çünkü kendileri bakmayacak ya da masraflarını onlar karşılamayacak o yüzden hiç takilipta üzme kendini annemde ben 6 aylıkken benim küçüğüm kardeşime hamile kalmış şimdi ikiz gibiyiz annem iyi ki olmuş diyor ha biraz zor olur ama ilerde çok güzel oluyor
Miranmoms RuveydaYasin ınsanları takmayın kım ne derse desin sukur sızın ıkıncı çocuğunuz zorlukları olur elbet ama bırlıkte buyucekler en azından dıgerı sıkılmaz kavgaları da olcak ama buyudujlerınde ıyıkı bırlıkte büyüttüm dıyceksınız. Ön yargıyla yaklaşana da birlikte büyütmek ıstıyoruz diyin yada eşim oyle ıstıyor diyin en büyük cvp olur
Yc0125 RuveydaYasin şu konuda içinizi rahatlatayim ikinci hamileligim ilkine göre daha kolay geciyor insallah sizinde oyle olur.hamile olmanız kimseyi ilgilendirmez ama konusanlar illaki olacaktır onlara da eşim çok istiyordu iki cocugumuzun bi arada olmasını dersin agizlarini kapatırsın
RuveydaYasin Tazeanne0134 güzel yürekli arkadaşım çok teşekkür ederim Rabbim hepimize hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah 🧡
RuveydaYasin Miranmoms çok teşekkür ederim sizlere ihtiyacım vardı iyi ki de yazmışım ve iyi ki de yanımda oldunuz 🌸🌸
BurcuArslan Miranmoms 6 yıl önce doğum yaptım 18 ay var ilk sezeryanim arasında açıyordu ağrıyordu bende diyordum dikişler geriliyor heralde genede bi doktorunuza danışın ben 3. Gebeliğim dede yaşarım sandim olmadı şükür bi sorunum yok
Gmzsyma Miranmoms bugün iki saat önce aynısı bana da oldu. Acaba dikiş yerlerine mi ağeı giriyo diye düşündüm. Dikiş yerinin biraz üstü göbek deliğinin biraz altı. karnımın içi acıdı resmen. İki kere gaz sancısı gbiydi ama kısa sürdü. Sizin naısl oldu
Tazeanne0134 RuveydaYasin âmin canım inşallah valla en içten şekilde söylüyorum Rabbim yardımcın olsun çünkü gerçekten kolay değil
Miranmoms RuveydaYasin ne demek her zaman bırbırımıze destek olmak ıcın burdayız sızlerde iyi ki varsınız 🥰
Eve 3.gebeliğim ilk ikisi sezaryen.. 2.de olmuş muydu çok hatırlamıyorum ama bunda oldukça ağrılı geçiyor.. 30. haftadayım..dikiş yerim incelmiş çoğunlukla yatıyorum..37ye kadar giderim inşallah da kuvöze falan gerek kalmaz..