Miranmoms İkinci gebelıgım ve karnım aşırı agrıyo 16.haftadayım alt karın ozellıkle amelıyat yerı mı tam çıkaramadım ama komple agrıyo sizde de oyle oluyo mu ozellıkle oturup kalkarken gülerken öksürüp hapşırırken 🤨😏 şimdiden oyleyse ilerisini düşünemıyorum
Baby2go Miranmoms bende de olmadı ancak ben henüz 13 haftalık hamileyim belki sizin Daha büyükse o mu yapıyor acaba kaç haftalık
Tazeanne0134 Miranmoms valla canım benimde 2. Hamilelik ama daha çok yeni bence doktoruna sor ne olur ne olmaz
Hul2409 Benimde 2. Hamileliğim 17 haftaligim 2.5 yıl oldu doğum yapalı bende de olmuyor bu dediklerin senin ne kadar oldu belki yeniyse olabilir
Mucizemm41 Miranmoms evet enfeksiyon yapıyor kasik ve alt karın ağrısı birde cok gaziniz var ise ayaklarınızı sicak tutun oda felaket alt katin ağrısı yapıyor
Miranmoms Tazeanne0134 ıns benım gebelıkler yüksek rısklı kan pıhtılaşması ve tansıyon yukseklıgı var dıye dıkkatlı olmam gerekıyo hep
Yc0125 Miranmoms canim ben ilk çocuğum 7 buçuk aylıkken ikinci bebeğime hamile olduğumu öğrendim şuan 32 haftalik hamileyim sadece bi kac kere ağrıdı
RuveydaYasin Yc0125 merhaba benim oğlum 5 aylık ve dün hamile olduğumu öğrendim endişe ve korkularım var belki de insanların tepkilerinden korkuyorum siz nasıl bir yol çizdiniz rica etsem bana da yol gösterir misiniz ve bende sezeryan oldum
Elmeray Kizimin 1yaşında yeniden hamile olduğumu öyrendim..şimdi 30haftalık hamileyim sezeryan yerinde hiç ağrim falan olmadı ara sıra sırtım bacaklarim ağriyor
Tazeanne0134 Miranmoms aaa bak ayağını sırtını sıcak tut gerçekten çok fena sancı yapar tecrübe ile sabit aman dikkat