Melos12 Ebruuuusalman duyarSın canım inşallah ben 5 haftalık duydum ama 8 9 haftaya kadar anca duyanlar olabiliyor yani duymasan bile sıkıntı etme Ama götürürsün inşallah🙏☺️
Ebruuuusalman Sedro bundan onceki gebeligimde evet o devlet hastanenin hüsranina cok ugradim ama bus eferki araştırma hastanesi bide hastane yenilediler aletleride yenilemislerdir diye dusunerek gidiyorum insallah yanılmam
ruveyda98 Ebruuuusalman 6 haftalıkken vajinal muayenede duymuştum canım.. kızımda 8 haftalıkken duydum karından
deletedmom27371 Ebruuuusalman canım beni de 6. Haftada dinlemek için çağırmıştı ben garanti olsun diye 7. Haftada gitmiştim çok şükür duymuştum. Bence bir kaç gün daha bekleyerek 7. Haftada git kuzum
Ebruuuusalman deletedmom27371 zaten 7 haftama 1 gun kala gtmis olucam bakalim nasip bu randevuu zor buldum olmadi duyulmassa 1 2 hafta snra bi ozele giderm
ruveyda98 Ebruuuusalman yok olmuyor birçok doktor hatta ilk 3 aya kadar vahinal yapmayı tercih ediyor
zclkkubra Ebruuuusalman bende verir diyr duydum hep ama doktor 12. haftaya kadar alttan bakıyoruz dedi anlamadım yani