Leylasiva21 Ebruuuusalman hiç canini sikma ben 6+4 te duydum kalp atisini stres yapma benimde 2 kaybim var Allaha şükür şimdilik iyiyim inşallah öyle de olur
Busra2013 Ebruuuusalman valla ben her ruyadan sonra esımı dovuom😂😂aldatıo cunkı ruyada benı adsm artık usanmıs bı dogum yapsaydın kurtulsaydım dıo😂
Ebruuuusalman Busra2013 😅😅kz kahkaha attim resmen ay sana diom ama bende ole olurum kesin ruyama girerse😅
Emilyamir Allah hepinizi bebişine kavuşdursun inşAllah benide 🤲🏻❤️ 5+6 da keseyi gordük,10 gün sonra tekrar gel dedi bana.3 gün sonra gideceğim inşAllah her şey iyi olur.
Ebruuuusalman Insallah guzel haberler alirsiniz saglicaklar kavusuruz evlatlarimiza insallah Emilyamir
ebruzb Ebruuuusalman duyulmazsa hiç üzülmeyin benim 6.hafta da bebiş yoktu sadece yolk vardı 8.hafta da hem bebişi gördük hem kalp atışını duyduk 🙏🏻❤️
Ebruuuusalman ebruzb saglikla gelsinde beklemeye raziyim ayni aciyi yasamaktansa saglikli olsun yeterki
zclkkubra Ebruuuusalman bende verir diyr duydum hep ama doktor 12. haftaya kadar alttan bakıyoruz dedi anlamadım yani