Ness3 prensesim1_ kaç haftasın bebeğin nesi sağlıksızmış? Annem beni 9 ay kanama ile doğurmuş bütün doktorlar semiş ki Yaşamaz sağlıksız sürekli kanama oluyot vs. 30 yaşındayım boyum 172 😁 hiç birşey brlli olmaz sıkma canını
prensesim1_ Ness3 ben 6 haftalıkken dedi doktor düşer bu düşmezse gel kürtaj diye ozaman tüm hayallerim gitmişti zaten kanamam var inanmıştım Allahtan baska doktora gitmişim şimdi takibini yapıyoruz 8 hafta olduk 3 ay devam eder bebek yanlış yere tutunmuş ama bi kaç aya yukarı çıkar dedi mesela doktor vaar doktor var ben ki o doktora demiştim bu bebeği biz çol bekledik olmayan bi bebekti anlatmıştım böyle bi hastaya nasıl bu kadar olumsuz konuşabilir bi doktor
Ilkayy prensesim1_ kendi düşmeden nasıl Kürtaj diyebiliyorlar suçtur bu sakın almayın Allah bilir onu benim şakır şakır kanamam oldu kıpkırmızı. Doktorlar hala şaşkın bu çocuk nasıl tutundu diye şimdi doğumum var çok şükür yatın bol bol
prensesim1_ Ilkayy işte ben hemen doktor değiştirdim eğer o hocaya inanıp aldırsaydım bebeğimi gidicekti boş yere herkes çok iyilesi o doktoru bana öyle bi doktoer kalkıp bu bebekten bişey olmaz diyorum progestan kullanıyım diyo işte sana kalmış ama kullansanda kullanmasanda bişey olmaz
seon90 Mervemtl27 sinirlenme stres yapma yorma kendini bitki çayları kesinlikle içme uzanma ağır kaldırma.
Mervemtl27 seon90 bitki çayı olarak hepsi mi zararlı nane limon içtim mesela biraz gribim hafifletmek adına bir de kekik çayı yarım bardak içmiştim geçen gün herhangi bir sıkıntı olmadı kaşık ağrım dışında o da hep vardı
balbocegim27 Mervemtl27 kasık ağrın olması haftandan dolayı normal ama gebelik te sadece ıhlamur içebiliyorsun oda 1 fincan(ebenin paylaştığı bilgi)limon vs söktürücü özelliği olduğu için aşırıya kaçmadan tüketmek gerek
seon90 Mervemtl27 valla bugğn doktora gittim bitki çayı kesinlikle içme dedi.düşün gribal enfeksiyon kapmışım ona rağmen dedi.portakal ye mandalina ye bol bol.limon ye
Mervemtl27 Ness3 amin inşallah sağolun ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşamam umarım anksiyete bozukluğu var bende bu yüzden acabalara çok giriyorum
Mervemtl27 seon90 bende gözlerimi açamıyordum gripten doktorum parol içebilirsin dedi bende akşamı nane limonda içtim daha dikkatli olacağım inşallah
Ness3 prensesim1_ kuzum benim çektiğimi az kişi çekmiştir çocuk o kadar aşağıdaki tekmeleri bacaklarıma vuruyor. Şuann29 hafta. Hiç bir zaman umudunu kaybetme yukarı çıkmasa da besleniyorsa sağlıklıysa yaşıyor. Doktor değiştirmekle iyi yapmışsın kendini üzme umudunu kaybetme. Birşey olursa da.. Zaten herşey Allahtan 🤲
minyonanne Mervemtl27 olacağı varsa oluyor tabiki önce tedbir sonra taktir. Ama pinpirik olmamak gerek bence. İlk zamanlar yukarıya uzanma ağır kaldırma diye söylerler. Ben dikkat ettim ama fazla üzerine düşmedim evden eve eşya değiştirdiğini biliyorum
balbebek412 Ilkayy mucize ♥️ benimde kanamam vardi ama sizinki gibi degil, nasibi varsa kamyonda carpsa o bebek dusmez demisti doktorum, gercekten oyle. allah bagislasin size insallah, hayirli evlat olsun 🤗
prensesim1_ Ness3 öyle tabiki herşey Allahtan Rabbim inşallah evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻