marbling10
marbling10 24 saatte bir doz yetseydi ekstra hap kullandırmazlardı. Ben okuduğum ve doktorumun söylediğini söylüyorum size kiloya göre verseler dahi genellikle riske atmamak için 150 mg ecopirin ve 4000 lik iğne veriliyor. ben 49 kg hamile kaldım bunları kullanıyorum iş arkadaşım 86 kg hamile kaldı o da aynılarını kullanıyor. 2 kaybımdan sonra riske atmamak adına ünlü bi profa gittim 24 saatte bir olsaydı herkes günde 1 iğne vurur hap vermezdik dedi. Gebeliğimde 4 tane doktor değiştirdim hepsi de 12 saat kan sulandırıcı dedi bende panikledim diger 12 saat hap yetecek mi saati önemli mi diye, hapın etkisinin 2-3 gün sürdüğü ve 20 dk da ancak etki ettiğini iğneninse anlık etki ettiğini bu yüzden günde 1 hap ve 1 iğne veriyoruz dengeliyor dediler. Hatta İnsülin direnci olanlar günde 2 iğne vuruyor, yine pıhtılaşmaya bağlı dalak ameliyatı olanlar günde 2 tane vuruyor tam 12 saat arayla bunu da araştırın isterseniz, prospektüste de 12 saatte bir diye yazıyor bakarsanız. İnat etmiyorum ben kaynağıyla söylüyorum aksini duymadım bu zamana kadar 24 saat geçerli olduğunu siz neye dayanarak söylüyorsunuz peki nerede hangi makalede yazıyor sizde beni aydınlatın o halde inatla 24 saat diyeceğinize