Happy_mom44 Eşiniz size bebeğinizin adını annesinin adını koymak istediğini ve bu konuda ısrarcı bı tavırda olduğunu söylese napardınız? Kızım için isim düşünüyoruz ve ben çok kararsızım annesinin de ismi olsun istemiyorum bunu saygısızlık olarak görüyor eşim.
Yagmur00 Happy_mom44 bence koyma canım saygısızlık birsey degıl kımse mecbur degil kı koymaya senın annenın adı dese kıymetini koparır de istemiyorum de
Fadikb Happy_mom44 benim eşimde tam tersi çok karşı anneanne dede isimlerinin koyulmasına. Gerçi kayınvalidenizin ismi güzelse sizinde hoşunuza gidiyorsa ön yargılı olmayın. Benim arkadaşım kayınvalidesinin ismini koydu kızına kimse koy demedi hatta ☺️ Kayınvalidesinin ismi çok hoşuna gittiği için tercih etti (ismi İpek kayınvalidesinin)
-Arya- Happy_mom44 Ben koymazdım, eşimde teklif etmedi zaten. Herkesin kendi adıyla yaşaması taraftarıyım 😊
Damli İsmi güzelse olabilir annesi diye bir önyargım olmaz ama anne baba dede isimleri diye koymak da ne biliyim isim hoşuna gidiyordur eyvallah da karışık işler 😅
okuyor Eşim ikimizin annelerinin ismini koymak istedi. Ama ben iki ismi de begenmedigim için kabul etmedim. Begenmedigimi dile getirdim.
Cimen_1409 Happy_mom44 benim annemin adı da hatice ama istemem yane iki ısımde konulsun 9 ay ben acılarını cekeyim onların ismi konulsun yada başka biri ismi koysun hoşuma giderse olabilir derim ama gitmezse koymam vala
Mrvtnl Happy_mom44 zaten hatice adında birisi var ailede o ismi yaşatan ben neden tekrar koyayım ki ve kimin ismini koyarsan onun karakterini huyunu alacağına inananlardanım iki isim koysanız herkes hatice der siz ikisini veya ikinci ismini söylediğinizde bi kargaşa tuhaflık olur. Acaba kayınvalidenizin kızının ismi de kendi kayınvalidesinin ismi mi 🤔🤔
Happy_mom44 Bu sayfa o kadar iyi geliyo ki annişlerin böyle bir platformda olması destek ve güç veriyor bence peki güzel anneler isim onerilerinizi alabilirmiyim?
Nureylaa Happy_mom44 aminn saygısızlık deyince bir an oyle sandim, koymak istemediğiniz bir ismi koymayın güzel dille anlatın bence sonucta sizin de cocugunuz mecbur hissetmeyin koymaya
Kara96 Happy_mom44 Eşimin annesi 3 hafta önce covitten vefat etti şu ana kadar hiç annemin ismini koyalım düşüncesi yoktu zaten sevgili zamanından beri aklımızda olan ismi koyucaktık kızımıza ama annesi vefat edince ek olarak yanına koyalım dedi ama bilmiyorum hayır desem kırılcak demesem benim tam içime sinmiyor bilmiyorum 😔
Happy_mom44 Kara96 aynı durumdayiz yani bende yanına bı ikinci isim koyayım olmazsa diyorum ama içime de sinmiyor
Cocukgelisimci-biranne Kara96 bence senin için sıkıntılı bir aile fertleri değilse yani bunca zaman sana çektirmediyseler. Buna eşinde dahil. Az çok hatırları varsa koyabilirsin. Yanına kendi istediğin ismi de ekleyerek
Mrvtnl Kara96 vefat eden birinin ismi neden bebeğe konulur ki ama bence koymayın😔 Allah rahmet eylesin bu arada☺️
Handan_65 Happy_mom44 Ya bu büyüklerin ismini koymak nedir hiç anlamıyorum bence de ikimizin de olmasın başka güzel isim bulun
Kara96 Happy_mom44 Zaten isminin yanına ek olarak koymak istiyor bende kimlikte yazmasın ama kulağına iki isimde okunsun göbek adı gibi olsun istiyorum ama yeni kaybetti annesini çok hassas henüz acısı çok yeni kırmaktan korktuğum için direk hayır olmaz diyemedim
ikizlerinannesiiii Happy_mom44 saygısizlikla alakasi yok canim. Hele birde eski isimse ileride bebek isminden mutlu olmadıktan sonra ne anlamı var. Düzgün bi dille kalp kırmadan kendisine anlat bence koyma ben olsam koymam☠😂