Cananslife Kizlar 36+3 haftaligiz bugün aksam sancim vardı doktora geldik 2 cm aciklik varmis yatisimi yaptilar suanda sancim yok hafif belimde var suni sanci verirlermi
busra1997alpaslan2021 Cananslife bilmiyorum ama benimde vajinamda batma vs. Var kasigim agriyor yarin doktoruma gozukcem inşallah vakti zamanında gelir ❤
Serap_kartal5 Cananslife açılman yavaşsa Cr seni bebeği riske atmamak için suni sancı verirler .inşallah hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz 🙏
balbocegim27 Cananslife eğer ilerlemez se sancin da durursa vermezler ben 2 cm ile evdeyim serumla sancıyı durdurdular 1 gece kaldım geldim 36+1 im
Sinemokcu Cananslife Sabah verirler canim buyuk ihtimalle bende öyle olmustu geçmiş olsun simdiden saglikla kucağına alirsin inşallah
Serap_kartal5 Ebusss1 gittiğiniz doktor devlet hastanesinde mi genelde özeldeki doktorlar izin vermezler
Feriyecrin_annesi Cananslife Bende de olmuştu canım 3cm aöıklığım vardı yatış verdiler. İlaçlarla fln durdurmaya çalıştılar durdu da ama 4. Gün suyum geldi mecbur doğumum oldu. Bence beklerler haftan güzel ama 37. Haftayı daha çok seviyor doktorlar ben 36+4 de doğum yapmıştım.
Sinemokcu Cananslife ama ozur dilerim haftan erken oldugu icin belki baska seyler de yapabilirler onu gozden kacirmisim
Feriyecrin_annesi Cananslife Aynn canım ne kadar durursa o kadar iyi tabiki de. Bence aksi bir durum olmazsa beklerler gibime geliyor.
Symazturk Cananslife benim 37+4 te açıklık 2 cm idi yatışı kabul etmeyip imza verip çıkmıştım doktorum suni başlatacaktı . 38+2 de kendi sancımla gittim. Açılmanızı hızlandırmak için suni ile destekleyebilirler kolay bi doğum diliyorum 🥰