Fundacanik demirmommm Aynen ya yaz bebegi kolay oluyor kışın napıcaz bakalım hayırlısı Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah 😊
Samyeli008 demirmommm Ben de çok kararsızdım ne alınır ne alınmaz diye. Kısa kollu ve uzun kollu zıbın karışık aldım. Evin sıcaklığına göre tercih ederim artık birini. Uzun kollu zıbın üstüne kıyafet giydirmek ya da aşı yaptırmak zor oluyormuş 🤷♀️ Kalın peluş bir tulum aldım dışarı çıkarken giydireceğim battaniyeye de sardık mı tamam. Biraz büyüsün astronot tulum da alırım. Yelekleri de hazır yeter galiba 😄
EylulAsyaa Samyeli008 astronot tulumlar çok tatlıı ve pahalı🙈 Tüm çeşitlerinden almak istiyorummmm ama sadece 1 tane aldım kendimi tutuyorum
demirmommm Samyeli008 Hastane çıkışını falan normal kumaştan mı aldınız ? Birde kadife polar alt üst takım aldınız mı
EylulAsyaa demirmommm benim Şubat başında olacak hep evde olurum 0-3 ayında. Normal kalınlıkta şeyler aldım evde giyecek sadece çünkü. Sende dışarı ne zaman çıkaracaksan ona göre al mesela ben hastane-ev arası gidip gelmek için 1 tane astronot tulum aldım sadece. https://ty.gl/if84hzaeq2
Samyeli008 demirmommm Hastane çıkışı standart oluyor galiba çok bekledim belki daha kalını çıkar diye ama yok inceler. Evde polar ya da kadife giydirmem ev zaten sıcak olacak. Sadece dışarı çıkarken giydirmelik polar aldım 😊
Annesibebegi kizannesi_1004 şahsen giydirmem çok sıkıcı bir şey üstelik kan dolaşımını kısıtlıyor dar şeyler
demirmommm Samyeli008 O zaman bende alırken normal şeyler bakayım Yenidoğanlar zaten hep ince☺️çok fazla yeni doğan takım aldınız mı 0-3 ay mı aldınız
Papatya44 Ben de kasım annesiyim, ilk 3 ay uzerine yorgan vs örtülmez heralde değil mi?bir iki tane battaniyesi var yeterli olur mu acaba
ebruzb demirmommm benim de inşallah aralık sonu ocak başı gibi görünüyor ben genel olarak hep hastane çıkışı tarzında aldım uzun kollu zıbınları alacağım ekstra içine giydirmek için altına hep patikli aldım ekstra tulum aldım ama öyle kalın değil tulumun altına ne giydirirm hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ annem örgü yelek kazak filan yaptı bide battaniyeye sarılı olacaklar çoğu zaman hastaneye gidip gelmek için astronot tulum almayı düşünüyorum henüz almadım
demirmommm ebruzb Taytlar var ince yada çorap var altına onu giydiririm diye düşündüm. Battaniye zaten olacak.Patikli tulumdan çok patiksiz al diyorlar çekiyomuş alttan büyüdükçe çocuğu
MerveNur- demirmommm ben polar tulum kadife tulum ve bikaç tane kadife takım aldım kış için özel olarak
Samyeli008 demirmommm 4 tulum 4 tane de takım aldım yenidoğan olarak. Bu sekizi idare eder herhalde 20 gün sonra olmuyormuş zaten. Geri kalanı 0-3 ay ve 3-6 ay olarak alıyorum. İlk doğduğunda da büyük gelecek kocaman şeyler giymesin yaa çirkin oluyor yenidoğan kıyafeti de olsun 😄
ebruzb demirmommm evet ama yenidoğan olduğu içinde genelde patikli aldım olmazsa keser ayaklarını diler pijama yaparım dedim😂 uzun çorap hiç almadım ya kıyamadım yenidoğan sıkılır içinde diye😬
demirmommm Samyeli008 Ay evet büyük al yeni doğan alma diyorlar ama diyorum bu çocuk ne giyinecek hep büyük şeyler mi giyecek birde hep üstünü kirletecek ☺️
Samyeli008 demirmommm Aynen öyle ilk fotoğraflarında büyük kıyafetlerin içinde kaybolmuş mu çıksın yavrumuz 😅 Milletçe seneye de giyer zihniyetini daha yenidoğandan başlatıp büyük büyük giydiriyoruz😅