Byztrkravc Kan uyuşmazlığı iğnesini 8.haftada veya daha erken olan var mı doktorum yarın yaptıracak 8 haftalık hamileyim
necla0935 Byztrkravc ben ilk kanamam oldu 8. haftamda kan uyuşmazlığından kaynaklıydı ilk iğnemi 8.haftada vurdu 28. haftamda 2. yi vurdu cnm
Emineabdullah Byztrkravc 28de yapiliyor eger o zaman yaptiramazsan dogumdan sonra yapiliyor ben kacirdim osüreci doktora sordugumda 32 haftaliktim su an 33 ilk gebeligim oldugu icin sorun olmayacagi söyledi.
cinarduru Byztrkravc kanama olunca erken vuruyolar ama yine 28 haftada da olman lazım. Benimde 8 haftayken kanamam oldu vurundum doktor dedi 28inci haftadada olmam lazım arası çok uzun dedi. Birde doğumdan sonra
emasskaraman Evet ilk gebeliğimde bende o hafta da olsun şuan tekrar hamileyim 10 haftalık yine o hafta da olucam
tazeannecik1 Byztrkravc Kanama olursa bebeğe ters etki yapmaması için oluyormuş canım. Kanama ya da lekelenmen mi var ?
izmirlitazeanne Byztrkravc eğer kanaman olursa 28 den önce olursun tabi ki kesin ve net bilgi bu 🥰bende oldum kanamam olduğu için haftasını hatırlamıyorum açıkçası ama kanama olunca mecbur oluyorsun. En iyisi olman zaten 🥰
Byztrkravc Tugce_3474 normalde 28.haftada oluuomuş ama kanaması olanlara önceden yapıyorlar demekki erken olman daha iyi dedi doktorum