Busefe Merhaba kızlar 35. Haftam birazcık geç kaldım ama günlük bu egzersizi yapıcam umarım doğum kolaylaşır bunun dışanda yiye bileceğim içe bileceğim veya yapabiliceğim egzersiz var ise benimle paylaşırsanız mutlu olurum 🙏🏻😊
Mavi_bulut Busefe YouTube gebeeğitimi okulu sayfası var orada her egzersiz hem nefes teknikleri doğum bebek bakımı her şeyi bulabilirsiniz 😊
Mrv1007 Busefe melikeyoga sayfası var instagramda çok güzel egzersiz videoları var. Ben de pilatesbypinar diye bir sayfa buldum oradaki hocayla online pilatese başlıyorum 3 kasımda 💋
Hilal-95 Mavi_bulut evet bende ordan bakıyorum bi çok şeye gittiğim hastanedeki ebe kayıt olamadım bi türlü ama izlemem için uyarıyo sürekli
Hilal-95 Mavi_bulut aynen bende alev hanıma gidiyorum inşallah orasını düşünüyorum 🙏🏻 Devlet olduğu için braz korkuyorum ama bakalım inşallah hayırlı olur kaç haftalıksın kuzum
Fatossakin Mavi_bulut ayyy kızlar bende orda doğum yapmaya karar verdim herkes çok memnunmus Alev hocadan randevu aldım .34+4 benimde.Haberleselim bence yakın haftalarimiz
Happybsrn Hilal-95 ay senin doğumun ne zaman ,mutlaka hastane ile ilgili deneyimini yaz lütfen olur mu? 😊
Mavi_bulut Hilal-95 36+5 olduk 🥰29. Haftada ve 33. Haftada yattım o hastanede erken doğum riskiyle o zaman doğumu orada yapmaya karar verdim memnun kalmayan yoktu ve çok ilgiler doktorlar hemşireler hepsi çok tatlı inşallah doğumdan sonra da aynı düşüncelerimi z olur 🥰
Hilal-95 Eminkoo bende ona gidiyorum bakalım hayırlısı doğum için çok iyi dediler ama doğum anında kötü davranılar diye korkuyorum braz bide özel oda istiyorum öle bsy varmış sanırım hastanede
Eminkoo Hilal-95 ewet onuda sordumda özel odayı ozman hemşire yönlendirir dedi belki dolu olır yapamaz ama boş olırsa yapar dedi o güne bağlı yani odalar iki kişilik zaten dedi
Eminkoo Hilal-95 benimde çok arkadaşım özele gidip doğuma oraya gitti çok memnunlar keza bende öyle yaptım ikinci gidişim olucak
Hilal-95 Eminkoo ay inşallah boş olur ya beaz rahat ederim benm cevremde çok doğum yapan bar orda onlar yüzünden başldım aslında oraya ama memnunumda şuan ntsye girdinmi hiç canm
Hilal-95 Eminkoo 🤗🤗 ayy inşallah iyi olur ya çok endişe ediyor insan yani ilk olcak benm kımseyi yanımıza almıyolarmış tek felan kalınıyomuş
Eminkoo Hilal-95 ameliyatta tek olucaz zaten odaya alırlar zaten kalabalık almasınlar bencede kokuyoreee
Eminkoo Eminkoo seninki normal olır belki hakkımızda hayırlı neyse o olsun kısmetse benim 3.diğer ikiside sezeryandı gün verecekler bana
Hilal-95 Eminkoo bende sen tecrübelisim ne güzel 🙏🏻 Bnide haftaya alırlar heralde kontrolumde hayırlsı olur inşallah