ikizlerinannesiiii Smy1 bende uyumlu isim koymak istiyorum ama bakalimmm ege ailede var. Kağan çağan söylemesi biraz sert🤯
Mayraaa ikizlerinannesiiii Bana kalirsa uyumu degil anlamina ve kurani kerimde geçiyor mu diye ona bak derim ben olsam EYÜP VE YUSUF koyardım. Eyüp isimi enam suresinde gecmekte yusuf suresi zaten
mor_menekse1 ikizlerinannesiiii daha birsy demdi doktor heycanla bekliyorum 🥰 şimdiden arayıştayım inan zor olcak 😂 bulmak seninkiler ne
ikizlerinannesiiii mor_menekse1 hahaha kesinlikle katılıyorum biz bilmiyoruz şu an isim bulamıyoruz iki erkek benimki
2erkekannesiii Aras Asaf / Arın Arel / Berk Berke / Bora Buğra/ Deha Deva / Mert Mete / Kemal Kerem / Eyüp Ensar / Çağrı Çınar / Doğukan Batuhan / Emre Eren / Yunus Yusuf / Umut Uğur / Onur Ozan / Talha Tibet /
mor_menekse1 ikizlerinannesiiii hadı hayırlısı inşAllah sağlıkla gelsinler bnde aşırı kararsız biriyim baklm öğrenince ne olcak :)
Ozlmaybars ikizlerinannesiiii Barlas han asaf yada bulut Aras koymayı düşünüyoruz baklm hangisi olursa ilk oğlumun adı Hasan Aybars