Fatmanur41 18+3💙 kızlar grip oldum başım inanılmaz derecede ağrıyor öksürük boğaz ağrısı halsizlik bunlarda var miğdem bulanıyor bişey yiyemedim bugün napıcam bilmiyorum acile gitsem bişey yaparlarmı veya evde önereceğiniz bişey?
Fulyaaa1 Fatmanur41 ya canım ben de bütün bunları yaşadım inanılmaz baş agrısı eşim hastaneye götürdü pcr testi yaptılar pozitiftim. Bi git insallah öyle degilsindir 😑
Fabulousmom Fatmanur41 çok geçmiş olsun 🤲🏽 ben de 17+6 yım aynı şikayetlerle gittim acile covid testi yaptırdım hem kan aldılar hem pcr yaptılar. Çok şükür covid negatif ama kanda enfeksiyon çıktı gribe bağlı. Kendi doktorum sonuçlara bakarak antibiyotik verdi. Her ihtimale karşı testlerini yaptır bence
ftmnr_drgt Fulyaaa1 18+4te kontrolde gelişim olarak öndeydi 19+3tu şuanda 19+1iz 20 haftalık gidiyor gelişim olarak 😊
Zehra9616 Fulyaaa1 aslinda hastada degilim ya oglum hastalandi onunla ugrastim simdi hala devam ediyoruz oyuzxen darlandim sanirim
leylo29 Fulyaaa1 Oys ne guzel ins 🙏 saglikli olur canim hersey gonlumuzce olsun hayirli evlat olsunz🙏☺️
SekerAnne Fulyaaa1 merhaba güzel anneler ben de 16+6 dan selam 👋🏽 vermek istedim .2. Gebeliğim karnım da büyüdü bu ara iştah arttı kilo da almaya başladım şükür🤗🤗 haftaya cinsiyet için gideceğiz bakalım 14. Haftada kız diye 👧 tahminde bulunmuştu doktorum bakalım hayırlısı ne ise o olsun , hareket hissetmiyorum henüz ama bir iki kıpırtı oldu gibi de geldi emin değilim 😬
SekerAnne Fulyaaa1 ben ilk gebeliğimde 17. Haftada kelebek kayması gibi bi şey hissetmiştim , bunda da yakındır diyorum , gazımda çok oluyor ya emin olamıyorum 🤭 zayıfsan , ilk gebeliğin değilse , erkekse daha çabuk hissediliyor diyorlar bilmiyorum ki 😬
Fulyaaa1 SekerAnne iyi gidiyor göbüş çıktı ama hareketten emin olamıyorum ilk gebeliğim normal de metabolizmam cok hızlı olduğu için sürekli hareketliydi o bölgem o yüzden bilemiyorum 😂😂
Fulyaaa1 Fatmanur41 yapıyorlar canm hatta senin gitmene hiç gerek yok 112 yi arıyorsun hamileyim covid şüphem var test vermek istiyorım diyorsun gelip alıyorlar test.
Defne74 Fulyaaa1 18 e iki günüm kaldı canım çok nadir kıpırdaama hissettim ama bebiş mi degil mi bilemedim cinsiyette ögrenemedim daha bekliyom 🤨🤨🤨
Fulyaaa1 Defne74 bende bilemiyorum o mu degil mi valla bende iki doktora gittim erkeğe benziyor dediler. Haftaya kendi doktoruma gidecem kesinleşir o zman 😂
Eylllllll Durununannesi46 bende bekliyorum çıkmasını dışardan görenler çıkmış diyor ama ben hâlâ öyle hissetmiyorum 😂