Fulyaaa1 rabia3561 adete göre de 17+5 m canm özeldeki doktorum ultrasona göre hesapla diyor devlete gittim oda adete göre dedi bende adette karar kıldım😂
Eylllllll rabia3561 @Ozlemmpapatyaa ya ne güzel kizlar benim doktorumda tahminde bulundu kız dedi ama değişir mi acaba ne kadar tutar merak ediyorum 😊😊
rabia3561 Eylllllll aaa ne güzel sizde kız annesi olacaksınız. Bu haftalarda olunca tahminler isabetli oluyor genelde
Ozlemmpapatyaa Eylllllll benimki de erkek dedi 15 + 3 günlükmüş şuan ama bana da sürekli erkeğe benziyor diyordu acile falan gittiğimde doktorlar bugün net gösterdi 16. Haftasına girdiğim de kendi doktorumuza gidicem bide bakalım o ne diyecek ❤️😂
Fulyaaa1 Eylllllll 12 de gittim canm erkeğe benziyor 16 da gel dedi doktorum gidemedim özele gidiyordum covid oldum develete gittim o süreçte orda da erkeğe benziyor dediler 🤗
Eylllllll Fulyaaa1 bana da 12 de kız dedi ama net 1 ay sonra belli olur dedi bu hafta gidicem merakla bekliyorum netleşir mi 😊 geçmiş olsun bu arada 🌺
rabia3561 Fulyaaa1 iyi yapmışsınız bende siz gibi adete göre karar verdim. Doktorun ekranında bir hafta ilerde benimde 😂
Eylllllll Fulyaaa1 evet devlete gideyim diyorum ama hem randevu zor oluyor hem içim hiç ısınmıyor devlete bide doktorumu seviyorum burda
rabia3561 Fulyaaa1 doğrusu tam ne bilmiyorum aslında ama adete göre hesaplamak bana daha kolay geldi.
PamirMira Fulyaaa1 bende 17+1 ultrasona göre 18 🤚🏻 Cinsiyeti kıza benzetti doktorum detaylıyı bekliyorum net bir sonuç için 🌸