Zehrakutay2018 İlk oğlumu Kutay Koydu babası bunu da ben çınar koymak istiyorum bakalin dogum sonrasi ne çıkar
kivirciginannesi DuaElf hiç düşünmedim ben🤷🏻♀️ Eşim Mustafa diye tutturuyor ben asla istemiyorum şuan halen isim yok. 28+3 teyim
DuaElf Buglemebrr kuzenimin oğlu Elyesa o kadar akıllı uslu bir çocuk ki maşallah o yüzden o ismi ayrı bi seviyorum 🥰 sağlıkla gelsin inşallah
Fundacanik 2 buçuk yaşında kızım var adını AZRA koydum eşim hiç karışmadı bir erkek çocugumuz olursa bende ona karışmıycaktım böyle anlaşmıştık şimdi 28+6 haftalık oğlumuz Adına babası ARDA diyor. Rabbim herşeyin hayırlısı versin inşallah.😊🧿
Buglemebrr DuaElf Rabbim annesine babasına bağışlasın inşallah 🌺♥️ Dilerim bizim yavrucakta öyle olur 🌺♥️
Busramnida 545920 Teşekkür ederim fikriniz içinde 🥰 ilk oğlumun ismi zaten Göktuğ Alp Alptuğ koyarsam Ayni ismi tekrarlamış gibi olurum 😳😂 olmaz yani 😂
pinarkaya Aslibh DuaElf ilk oğlumun adı eymen asaf 2. De erkek nasip olursa DUHA koyacağız sadece yanına bir isim daha arıyoruz ☺️