Busecan35 DuaElf ege favorim zaten İzmirli olarak🤣 eşim de ege yi kabullendi ama aren e sıcak bakmadı🤣
Mrv1007 DuaElf bizim kız olacak ama erkek olsaydı eşim Can koymak istiyordu ismini, ben de Umut Deniz koymak istiyordum 🥰
DuaElf Busecan35 aren arel bu tarz isimlere bende sıcak bakamıyorum 🙈 gerçi anlamını bilmiyorum belki anlamı güzeldir. İsmin manası da önemli benim için. Ege ismi tek başına çok güzel bir isim ama kuzenimizin ismi 🥰
esmer3 DuaElf babamın ismi Ömer hep Ömer koymak istedim kayınpederimin ismi de Ali olunca uyumlu geldi Ömer Ali koyucaz inşallah 😂
Mrv1007 DuaElf ahahahaa ben birinciylee zirvede bırakacağım sanırım annelik meselesinii😂 ilk çocukta pes ettim çok zorlu kusmalı hastaneli serumlu ilk trimester sonrası ikinci trimesterde rahatlarım diye umuyordum. 16 haftalık olduk hala kusuyorum🥲
Saaki Mzeynep benim de anaokulunda yiğit adında bir öğrencim vardı o yaşlarda bile aşırı centilmen düşünceli bir çocuktu 🌸
pinarkaya Aslibh DuaElf ilk oğlumun adı eymen asaf 2. De erkek nasip olursa DUHA koyacağız sadece yanına bir isim daha arıyoruz ☺️
gizemezgibicen DuaElf allah nasip ederse muhammed asaf olucak benim oğlum ismiyle gelsin ismiyle büyüsün 😇