Yavrum_herseyim insallah gülüm yok duymadı sükür cok korktum ama hele gerdek gecesi biz kürtlerde carşaf bakma olayı var bemde necburdan eşimşe ikimiz elimizi kesmistik o sekilde yuturduk sükür halada kimse bilmiyor vallah birlikdelikde bi anlık cahilikdi bide eşim saolsun bi ona ait oluyum diye cok istiyordu ona güveneyim istiyordu ne alaka bilmiyorum ama cok fazla istiyordu evnelelim nolur diye sükür hemen nisan ardından düyün yaptık ne kimse süpelendi nede bir sorun oldu evlendikden sonra anneme demeyi istedim ama kalp rahatsızlıgı var ve hadinden fazla asabi cok korktum diyemedim demeyede artık busaden sonra bir cagre olacagını sanmıyorum ya ne biliyim ama bu durumda allah sizdende eşimdende razı olsun gercekden anna baba oldu her düstügümde yanımda oldu gerdekde ailesine dünyanın lafını saydı sabah gelip carşaf vs kontrol etmeye kalkmayın karımı da alır giderim vs baya tartıstı onlarda birsey demedi ama ben her ihtimale göre carsafı bilerek den kirlilige atım elimin kanını bilerekden bir kac damla damlatmıstım ve onlarda görmüştü o sekilde inandı kaynanam gelip anımı öpmüstü hata eşimde gülmüstü 🥺onlara arkalarından ben adama böyle yutururum diye öyle vallah cok sükür suanlık hic bir sorun yok kuzum