Yavrum_herseyim allah rahmet etsinninsallah kuzum ben hamile oldugumu bilmiyordum evlilik yapmamıstım henüz eşimle bi iliski yasadık ve yasım da tutmuyordu ozamanlar kimseye diyeemedim hamile oldugumu ki kendimde bilmiyordum mide yanmam bas dönmem oldu ve bende salak gibi ilac üst üste atım biran önce agrım gecesin diye meyerse bebegim varmıs karnımda 2 aya yakın mı ne kuzum sonra iste oda düşük oldu ama öldüm remen bebegin yarısı geldi yarısı gelmedi kimseye birsey diyemedim hadinden fazla kan kaybım titremeler aglama vs vs hastaneye eşim cok zorşadı nolur gidelim sana birsey oluvak diye ama gitmedim gidemezdim eşime deliler gibi ask dım alem duysa öldürürdü benide onuda ve hastanede de bir bahane uydurup gitseydim yasdan dolayı aileye haber verilirdi buda olmazdı nevburiyeten o an ki sart lar evde kalmaya mahkum eti ama cok agrım sancım kanamam. Hadinden fazlaydı annemler bile süpelenmis ti ama ne zorlukla atlatım 2 hafta süründüm o sekilde en son kendiliginden düstü parca sükür ondan sonra toparlandım ama yemin ederim cok kötü bir durum bebek büyükdü ama bende bilmiyordum ki hamile oldugumu bide ilac da bi yandan bilerekde atım günümden gevmisti adet olmuyordum ya desim kesin kadın oldum ondan dır diye meyer alkası yolmus baya berbat bir durum di iste suan o cocugum dursaydı ben o ilacı atmasaydım 🥺bebegim suan 5 aylık olucak dı 😔bu konuyüzünden hadinden fazla vijdan azabı cektim hadinden fazla agladım ama sükürler olsun bi yavrum daha oluyor ve ona elimden geldigince dikat ediyorum