Hilalbasak Merveh evet canim eşim de girdi ultasona Hersey veriyor .Tum olumlu olumsuz seyleri soyluyor .Cd fotograf hersey verdi cnm
Cancan_1834 15:56 gibi 182 arayın biraz oyalayın hattaki kişiyi tam 16 da sisteme yükleniyor boşluklar devlette randevu alabılırsınız zeynep kamile o şekilde aldım henuz girmedim günü gelmedi
Nursenaglbtn Cancan_1834 ben zeynep kamil perinatoloji den randevu aldım gittim bakmadılar. kadın doğuma git biz riskli gebelere bakıyoruz dediler
thesthee Cancan_1834 perinatojiye alırsanız bakmıyolar kadın dogum sekmesinden doppler olarak alıcaksınız yine de siz bilirsiniz gidin tabi ama boşuna gitmiş olursunuz forumda bununla alakalı bir sürü yazı var bakabilirsiniz herkes magdur oldu
baysmeri 373437 sordum ben yok dedi ne değişikler ya yaptırmakta istemedim illaki dışarıda yaptırıcan diye mecbur tuttu bide
373437 baysmeri bir dedikleri öbür dediklerini tutmuyor ki .şu zaman gel şu yapılacak diyorlar gidiyorsun sanki sen uyduruyor mussun gibi de bir tavırları var
baysmeri 373437 ya vallahi şok oldum bide iki kere üst üste sordum yani siz de dogumu cerrahpaşadamı yapıcaksınız
baysmeri 373437 sezeryan mı olucaksınız bende orada yapıcamda profösördemi olucak yoksa normal uzman doktordamı
Merve_alp12 Nursenaglbtn bende randevu aldım ordan . Ama randevu alırken bi normal perinatoloji birde parantez içinde riskli gebeler diye yazanı vardı muhtemelen siz ondan randevu aldınız . O yüzden bakılmamıs sanırım Bizimde cuma günü ramdevumuz var inşallah
Ayikinci Nursenaglbtn nasıl yani anlamadım detaylı ultrasona bakmıyorlar mı orda randevu aldım bende ama 24 haftalık olcam randevu gnüne .
373437 baysmeri 26 haftalık şuan daha doktor henüz birşey söylemedi Ocak ilk haftası gibi görünüyor ama 3 hafta sonra gittiğimde belli olur sanırım
baysmeri 373437 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucagınıza alın baya soru sordum çok sağolun cevap verdiğiniz için bende 31 haftalık oldum oyuzden Cerrahpaşa ile ilgili dogum için bilgi almak istedim bende dogumu orada yapıcam da 😀
thesthee Merve_alp12 isterseniz arayın sorun ama asla bakılmıyor zeynep kamildeki perinatoloji ayrıntılı ultrason yapmıyor. Doppler bölümünden almanız gerekiyor 3haftalık çabalarıma güvenerek söylüyorum eliniz boş dönmeyin 🤣
Ayikinci Merve_alp12 gitttiniz mi siz 7 gün önce yazmışsınız baktılar mı naptınız benim de 19 ekım randevum var da
ElifB08 Nursenaglbtn ümraniyede doç.dr. Erbil Çakar klinikte yapıyor 320 TL nakitte ben Kocaeli’den gittim çok memnun kaldım tavsiye ederim
Mysunshinee Hasan Fehmi Yazıcıoğlu na gittim geçen hafta çok memnun kaldım. 600 TL idi papirüs plazada
gencanneyim Nursenaglbtn bakırköy semtinde mahmut güngör 450tl aldı. 1 saat bebeğe baktı. Birkaç resmini vs verdi. Biz çok memnun kaldık
Aybarsss Anadolu yakasindaysan umraniye Erbil cakar tavsiye ederim 320 tl ozel klinikte …cok cok ilgili ..tane tane anlatiyor herseyi …. zeynep kamilde perinatoloji doktoru ama ozele gecis yapmis docet doktor ayni zamanda cok memnun kaldim ..