Nursenaglbtn Detaylı ultrason nerede yaptırdınız hangi hastane? Fiyatı neydi? devletten randevu bulamıyoruz asla 🤭 istanbul içi
Nergisseher Nursenaglbtn Kocaeli’de özel de bir Prof yaptı 590 lira evet pahalı ama kuruşuna kadar helal olsun çok memnun kaldım 🐣
ElifB08 Nursenaglbtn ümraniyede doç.dr. Erbil Çakar klinikte yapıyor 320 TL nakitte ben Kocaeli’den gittim çok memnun kaldım tavsiye ederim
Nursenaglbtn Esenler medipol 650₺ özel Güngören hastanesi 400₺ meltem hastanesi 450₺ medicine hastanesi 750₺ benim sorduklarım
sosyalfobikk Nursenaglbtn gop Medical Park ta 900 tl Şişli de Cihat bey var 1200 tl idi Kadıköy de cem turan di yanlış hatırlamıyorsam o da 650 idi Cihat bey en iyisi bence yaklaşım vs. Olarakta ali beyde iyiydi ama Kadıköy’de olani hic beğenmedim
373437 baysmeri yok yapılıyor bugün kontrol e gittim ben şeker yüklemesi yaptır dedi 60 TL ben yaptırmayacağım içün muayenemi olup geldim
Hilalbasak Prf.dr aytül çorbacuoglu mecidiyekoyde yeri .500 tl ye yaptirdim.40 dakika falan surdu detayli ultrasonum.Herseyine bakiyor en ince ayrintisina kadar
Merveh Hilalbasak bende ona randevu almayo düşünüyorum resim cd falan veriyor mu bir de eşi alıyor mu içeri acaba
Hilalbasak Merveh evet canim eşim de girdi ultasona Hersey veriyor .Tum olumlu olumsuz seyleri soyluyor .Cd fotograf hersey verdi cnm
baysmeri 373437 sordum ben yok dedi ne değişikler ya yaptırmakta istemedim illaki dışarıda yaptırıcan diye mecbur tuttu bide