2524 kendiniz kötü hissettiğiniz zaman boş kalmayın kafanızı dağıtacak aktiviteler yapın. Ve çok yoğun düşüncelere girdiğiniz de oturup yazın. Neyden korkuyorum. Seni bu kadar korkutan ne? En kötü ne olabilir ki? İç motivasyon çok önemli. Sürekli kendinize şunu hatırlatın daha önce de yaşadım ve geçti Buda geçecek hiç biri kalıcı degil. Hem ben biliyorum Rabbim bana güvendi ve yapabileceğimi biliyor ki bana bu çocuğu gönderdi. Kimler kimler hamile kalıp doğurdu en kötü hallerde. Mesela geçen Filistinli bi anne İsrail ceza evinde doğurdu bunj okuyunca kendime dedi Allahım çok şükür çok şükür. Sen o gücü veriyorsunki biz kullar atlatabiliyoruz. Her zaman kendinden çok kötü durumda olanları düşünüp şükrünü arttır. Bir nevi panik atak anksiyete bi tür vesvese. Şuan kendimi azıcık kötü hissetmeden ufak bi kaygıda hemen yazıyorum korkularımla yüzleşip kendimi motive ediyorum yapabilirsin atlatırsın bu ne ki digorum. Şuan şehir dışında yaşıyorum ne benim ne eşimin ailesi var burda doğumda da kimse gelemeyecek özel sebeblerden çok korktum bir süre sonra oturup uzun uzun düşündüm Ayşe dedim tüm dünya yanında olsada Allah’ın yardımı olmadan şurdan şuraya adım atamazsın. O yüzden iç motivasyon çok önemli ve kötü hissettiğiniz zaman yapabileceğiniz bir diğer şey zikir çekmek. Günlük zikirleriniz olsjn hedefleriniz olsun. Bu şekilde inşAllah faydaysı olur