goktugun_annesiii Alka valla bilmiyorum ki canım bende doktoruma sorucam hepsini bunların 17sine randevu alayım da bari 🙄
Aslihn07 Kızlar detaylı ultrasona son adet tarihine göre mi yoksa ultrason cihazındaki haftasına göre mi gidilir ? 🙄
Alka Aslihn07 Canım doktor yollamıştı beni sıra al alttan diye. Yollarken kağıt vermişti. O kağıtta ki haftaya göre vermişti sekreter sırayı.
Ansennur Baharozdemir Merhaba benimde rahim ağzı uzunluğu sınırdayms açılma filan var dediler başka Dr yok dedi ben size şey sormak istiyorum vajina kemiğiniz ağrıyordu çatı kemiği pubig kemiği olarakta geçiyor
Ansennur Tuba_2013 bende 19+3 yetim 36 mm sınırda dedi banada haftada bir takip ile gerekirse serklaj yapılacak
Beste0636 Merve_bulut_55 off benimde aynısı tam yatağa geçiyorum mide yanması başlıyor çok rahatsız ediyor uyuyamıyorum
emelsena Nutellaaaa bende 23. Haftadayım. İmom kullanıyorum. Ayakta durunca bacaklarım kalçam fena halde ağrıyor.
emelsena Bebek hareketlerini nasıl hissediyorsunuz nasıl tanımlarsınız? Herkes farklı hissediyor sanırım. Çok merak ediyorum. Ben su içince daha çok pıt pıt olarak hissediyorum.
emelsena Merve_bulut_55 aynı şekilde 2 gündür öyleyim. Midemde sorun var gibi ne yesem sindiremiyorum nefes alamıyorum sanki