Alka goktugun_annesiii canım kasık ağrım oluyor bu aralar anlamadım. Oluyor mu sende öyle bişe. Grip oldum bide. Korktum iyice.
gbyalcin Alka fizik tedavi al ya da yüzmeye git dedi doktorum da. Beş on kgdan fazla taşıma fıtığa dönme ihtimali var falan dedi ama çalışıyodum gidemedim zaten sonra da pandemi patladı
goktugun_annesiii Alka bende de oluyor canım karın ağrısı kasık ağrısı birde gece uyuyamıyorum sürekli sebepsiz uyanıyorum bende anlamadım niye böyle 🙄
Alka goktugun_annesiii bende bende. 😂 10 kere uyanıyorum. O yüzden uykumu alamıyorum. Öğleye kadar kalkmıyorum bende yataktan. Görende sanacak çok uyudum. 😂
goktugun_annesiii Alka vallahi bende aynı şekilde canım ya dün gece hiç uyuyamadım çocuk da çok hareketliydi uyutmadı bugün salak gibiyim bir ara içim geçmiş sonra kalktım hala kafam kötü 🤦🏻♀️🙄😅
goktugun_annesiii Alka Canım böyle sürekli ağrıyorsa geçmiyorsa bir gözük Derim doktoruna 🙄 umarım ciddi birşey yoktur 🙏
goktugun_annesiii Alka dikkat et canım ya bende de ara ara karın ağrıları başladı böyle acı gibi bir tuhaf valla belim ağrıyor ne olacak bilmiyorum böyle 🙄🤦🏼♀️