Eylul2797_ Mine_arslan hurafe canım ya hamile kaldım cikolata dan nefret ettim tuzlu eksi yiyorum sürekli oglum olacak
Eylul2797_ Mine_arslan aynn kısmet Bi gün cikolata dan nefret edeceksin deseler inanmazdım acı bnm midemi yakıyo tuzlu eski seviyorum
Mine_arslan Eylul2797_ eksi sevmiyorum bende genelde de sevmedigimden sanirm😂ama bugun kalktom bi lahmacun cekti canim sonra bi kek yedim geri. Tatliyi sevmiyorum ama keki goturdum😂
ikiprensannesi2 Mimik benim değil ultrason fotoğrafi arkadaşımın di geneli erkek dedi bir kaç kişi kız dedi şaşırdık
Mimik ikiprensannesi2 tuh, super bi espiriyi harcadin😅 Doktor ne zaman cinsiyeti soyler? Merak ettim🤭🤭🤭
MelekVeEmirin_annesi Simal61 20 ekimde gidicem ben bakalım inşallah gorebiliriz 17 haftalık olmuş olcak
Mekda46 [silindi]  bi kere daha bakar mısnız dün mü ultrason bu😂🙏🏻🙏🏻😍😍😍
mutluanneee MelekVeEmirin_annesi bende 16 da gittim bacaklari kapali dedi biraz bakti kiza benzettim dedi ksin demedi ama cokta onemsemedi cok merak ediyorum ne olacakk boyle oluo tahmini dogru cikan varmi
Nilizze MelekVeEmirin_annesi  bende tahmin alabilirmiyim🙏😊 13 haftalık
MelekVeEmirin_annesi Nilizze canım bennpek anlamam ama içimden kız gibi geldi nedense öyle hissettim sadece
Mekda46 [silindi] dün iki doktor gördü erkek dedi ☺️Hayırlısıyla gelen inşallah bir kaç parça birşey alıcamda iyice emin olmak istedim 🙏🏻Çok sagolun