Serap_kartal5 Huri-li 16 haftada bebeğim kendini saklıyordu doktor bacak arasını alttan gördü erkek dedi acaba yanılmış olabilir mi diye düşünüyorum kordon vb olabilir mi 20 hafta da ayrıntılıya gireceğim nasip bakalım 🙏
Busekayra [silindi] ay inşallah canım ya nerden anladın doktor erkek olabilir ama ihtimal vermiyorum tahmin dedi kafam karıştı 🤷🏻♀️😍
Simal61 MelekVeEmirin_annesi ben de aynı durumdayım 11 aylık kızım var ve 15 haftalık hamileyim içimden başından beri kız geçiyor öyle hissediyorum doktor baktı ama net göremedi haftaya tekrar gel bakalım dedi 😊
MelekVeEmirin_annesi Simal61 yaaa durmumuz birebir aynı benimde kızım 14 aylık ve 15 haftalık hamileyim benimde icimden kız geçiyo 😄😄 tesadüfün böylesi
Simal61 MelekVeEmirin_annesi kızımdayken hiç his yoktu içimde ama bunda başından beri kız gibi hissediyorum ve ekşi yiyorum Ekşi yiyince kız diyorlar bakalım haftaya görebilecek miyiz 😊 siz ne zaman gideceksiniz tekrar kontrole
MelekVeEmirin_annesi gizem-ipek ay hayırlısı bakal 2 hafta sonra kontrol var bu sefer gösterir inşallah 🙏🏻
MelekVeEmirin_annesi [silindi] hayırlısı bı kızım var erkek olursa değişik olur kız olursada kızıma arkadaş olur diyorum ama çok merak ediyorum 🤭🤭
fatma_sahin MelekVeEmirin_annesi 21 haftada ayrıntılı ultrasonla öğrendim ben o zamana kadar hiç göstermedi sanırım biraz nazlı ve utangaç bir oğluşum var 🥰
hkrks Mimik yaa 13 haftalığız doktor söylemedi 15. Haftada gel dedi bi tahmin yapar mısın çok merak ediyorum https://www.hizliresim.com/8gijv6c
ikiprensannesi2 Mimik benim değil ultrason fotoğrafi arkadaşımın di geneli erkek dedi bir kaç kişi kız dedi şaşırdık
MelekVeEmirin_annesi Simal61 20 ekimde gidicem ben bakalım inşallah gorebiliriz 17 haftalık olmuş olcak