KemalFatosPolat TuralGulshen allah yardımcın olsun canım süt iç yoğurt ye yada cacık yap kendine iyi gel inş
Aselbilal Canim soguk sut sade soda salatalik iyi geliyor fakat anlik cozum ben oglumda da gaviscon surup kullandim simdi 33 haftalk hamileyim ayni surubu kullaniyorum yan etkisi falan da yok yanma oldukca bi yudum ic doktoruna danisarak al tabi
Berfin002 TuralGulshen benimde çook yanıyo özellikle geceleri gaviscon diye şurup var hamileler için onu kullanıyorum anında geçiyor
Bhr075 Zeynepcelik bende oyle duymuştum doktoruma sordum ve bir sakıncası olmadığını söyledi yoksa kötü olan şeyi neden onereyimki?
Zeynepcelik Bhr075 canim biliyorum ama demek istedim ilac tan süt daha saglikli ve zencefir i severim ama doktorum tavsiye etmemisti ondan
Suhus000 TuralGulshen cnm gaviscon iç çok rahatlatıyor bide salçalı yemek yerken daha dikkatli ol brn dikkat ettim genelde salçalı yemek ve dılardan yediğim yemeklerde yanma oluyor
Busraa11 Zeynepcelik bende sütü hic denemedim ama denemekte fayda var ilać kullanmaktan iyidr dogal yöntemler