Biyo_logg alparslanannesii1661 ben çok eleştiri aldım bide güneydoğuda yaşıyorum her kafadan bi ses çıktı ama bir an bile pişman olmadım . Çocukluğu biraz zor geçer 2 yaş sendromu ama geçecek hepsi ileride bize teşekkür edecek 😀
alparslanannesii1661 Biyo_logg koydugjm isimden cok cok memnunum size çok teşekkür ederim cok sagolun saglikla büyütelim ınsallah 😍🙏
alparslanannesii1661 Kubranurvarol beni almadilar zaten yanlis kisiyi etiketlemissin onu almislar yazdimda cevap vermediler😳😂😂
alparslanannesii1661 Kubranurvarol bende anlamadim valla bana kufur ettiler etiketledim hic bakilmadi biz hemen aski yedik 😂
Biyo_logg alparslanannesii1661 ne demek ben teşekkür ederim memnun oldum sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin Rabbim İnşallah doğumun da kolay olur.
Kubranurvarol alparslanannesii1661 evet zaten senin ismin çıkmayınca ben fotonu değiştin sanıp o kadını etiketledim 😂 @[silindi] özür dilerim, kusura bakmayıın 💕
alparslanannesii1661 Kubranurvarol oda arada askiya alindi yazdim defalarca cevapta vermediler 🤷♀️😂😂
Kubranurvarol alparslanannesii1661 ay yazık oldu üzüldüm ya dünyadan haberi yok. Belki eski hesaptır doğurmuş silmiş falandır insallah akdhajdh
Kubranurvarol alparslanannesii1661 ben seni de askıda zannediyordum yav neyse seni aldiramamisim akdhakdhsj @[silindi] kız sende var mı insta seni de takipleyelim