Dygrd Royem62 zavallı test şiddete uğramış 🤣 hayırlı olsun çift çizgi canım hemenmi çıktı çizgi 15 dk sonra çıktıysa sayılmıyor insallah gebelik vardır hadi koş sağlık ocağına kan ver 🤗🙏🙏
PinarNurTuyji Royem62 amiin ben de böyle testle öğrendim hemen ertesi gün kan verdim kan verip kandan takip yaparsanız sizin için de daha sağlıklı olur :)
Royem62 Hayalllllll şu an köydeyim ancak cuma günü pazartesi gdeblirim zaten cuma adet olmazsam bende anlarım ki var elim 1 test daha kaldı o uda cmartesi yaparım varmı yok mu net anlarım 😃
kalpatisi_ Royem62 benim gözlerdemi bi problem var anlamadım. Yakınlaştırdım baktım göremedim uzaktan baktım göremedim dikkatlice bakıyorum diğer çizgiyi göremedim. Görenler işaretleyip bi atabilir mi acabaa 🙄
Fatnur38 Canm insallah hamilesin dir ama ciddi ciddi orda bir cizgi yok insallah en kısa zamanda cift cizgiyi görürsün görenler nasıl görüyor bilmyorm ama
ingene Fatnur38 bende anlayamadım nasıl gördüklerini bende bakıyorum keşke görsem umarım en kısa zamanda hamile olur arkadaşımız
sweettyy19 ben göremedim siyah beyaz oldugundan ötürü adet günü tekrar yapın netleşir gönlünüzdeki neyse o olsun insaAllah
Mrvyldrmcn Çok sevindim canım senin için de dua ettim bende var gibi gördüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻