ilaydanurhavvat Evett hanımlar sıra bana geldi çattı. Çok şükür bugunleri gösteren rabbime 🙏🏻 36+6. Haftamda post açmıştım 37. Haftamda doğuracağımı hisedeiyorum diye 😂 nitekim öyle oldu. 37+0 günü kalktım evimi sildim toparladım duşumu aldım ve dinlenmeye başladım. Sözde cuma günü kontrole gidip nasıl doğum yapacağıma öğrenecektim. Akşamına kayınvalidemle kahve içerken hafif bi sancı rahmimden girip belimden çıktı. Allah allah dedim çok garip ilk defa bi sancı belime vurdu kayınvalidemle şakalaştık aman gelin korkutma bni falan dedi. Hatta sonrasında ağrım geçti anne nazar değdirdin miss gibi doğururdum artık sancı mancı yok dedim. Lafım bitmeden sıcak bişey hissettim bacaklarımın arasında sonra bi daha ve bi daha o sırada ıslanmaya başladım ve suyumun geldiğini anladım. Eve çıkıp üstümü değiştiriken nişanımın da geldiğini gördüm. Fazla uzatmak istemiyorum hastaneye ulaşma damar yolu açma derken yarım cm açıklağım varmış sadece. Sancı geldikçe karşıladım hatta dalga geçtim bunlar çıtır çerez akşam 10 dan 12 ye kadar normal sancılarla baş ettim. Ama 12 den sonrası faciaydı bnim için. Sancı geldikçe delirecek gibi oluyordum sesim bütün hastahaneyi inletti tamam dedim ilayda bu kadar sancı yediysem hayla hayla doğururum Tekrar çatıya aldılar bide ne göreyim sadce 1.5 cm açıklık olmuş. Hemşire çok şaşırdı senin açılman zor olacak diyince mecburi sezeryan oldum. Sszeryandan sonrası biraz sıkıntı geçiyor ağrılı geçiyor ama bol bol yürüyün. Şimdilik ağrılarım var doğum yapalı 24 saat olmadı çünkü çok şükür doktorum eve gidebilirsin dedi. Feyza kusşumu soracak olursanız 37+0 haftalıl 3.250 gram 52 cm doğdu prensesim hiç bir skınıtısı yok çok şükür evdeyiz mışıl mışıl uyyyor ❤️❤️ Çok uzun oldu ama hakkınız helal edin 🙏🏻❤️❤️
ZeynepKara ilaydanurhavvat helal olsun kız 😂 bizde hala tık yok bi kaç postta konuşmuştuk bebeğin kanalda olmasıyla alakalı biz 38 olduk hala bekliyoruz 🙄 hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün 🙏🏻
Esrasena ilaydanurhavvat maşşalah Allah analı babalı büyütsün.Kilosu boyu gayet iyi bebişinizin 😊 Darısı gününü doldurmuş olan bana 😁
Nesomer ilaydanurhavvat allahım analı babalı büyütsün inş tebrik ederim mutluluklar dilerim darısı başımıza 😍♥️
Asrinbaby ilaydanurhavvat oyy kuzum inan kendim dogum yapmış gibi hissettim 😍 ben nasil dogurcam acaba yaa cuma günü belli olcak insallah
Sirvanaydiner ilaydanurhavvat yaa canım Allah analı babalı büyütsün inşallah❤️ Gözünaydın darısı başımıza 😆
Pinkmom ilaydanurhavvat Daha yeni 35. Haftasında doğum yapan var mı diye postunuzu görmüş merakla takip etmiştim çünkü aramızda 1 hafta var:) Anneler hissediyor işte:) Maşallah Allah bağışlasın🙏🏻💕
KemalFatosPolat ilaydanurhavvat allah analı babalı büyütsün inş canım bende 34+2 oldum erken doğum riski war canım 37 haftalık ken doğsa hiç bi sorun olmuyo dimi canım
Dilekerkan0705 Allah içimi biliyor bende erken doğsun istiyorum hayırlısıyla. Hayırlı olsun size de Allah analı babalı büyütsün sizin 37 hafta sat a göre miydi ultrason a göre mi
Dilekerkan0705 ilaydanurhavvat Allah içimi biliyor bende erken doğsun istiyorum hayırlısıyla. Hayırlı olsun size de Allah analı babalı büyütsün sizin 37 hafta sat a göre miydi ultrason a göre mi