- Düzenlendi
cigdemkorkmaz sırf kafiye olsun diye uydurulmuş şeyler işte😂 "Ye ekşiyi çıkar Ömeri
Ye tatlıyı çıkar Aslı’yı" bak benim ki daha güzel🤪
cigdemkorkmaz sırf kafiye olsun diye uydurulmuş şeyler işte😂 "Ye ekşiyi çıkar Ömeri
Ye tatlıyı çıkar Aslı’yı" bak benim ki daha güzel🤪
cigdemkorkmaz yok cnm onlarin hepsi hurafe hamilelik yasayan doğum yapan cok kisiylede konustum dedigin gibi çoğu hamile basinda farkli sonunda farkli seyler yiyebiliyor oyüzden onlarla anliyamazsin :)
cigdemkorkmaz ben 3 gebelikte de tatlı aserdim 2 kiz doğurdum 3.de erkek olacak inşaallah dediğin gibi hurafe
cigdemkorkmaz üç öğün nerdeyse tatlı yiyen ben kızımızı bekliyoruz 😂🥰
cigdemkorkmaz valla canım ben oğlumda sürekli acı ekşi vs yedim tatlı neredeyse ağzıma sürmedim ha bide saçı çıkarken miden yanar valla asla ama asla inanmayın alakası yok öyle olsaydı benim ejdarha olmam gerekirdi ama ilk 3-4 ay bulantı kusma dışında diğerleri hiç olmadı
cigdemkorkmaz valla ben kilo kilo erik yedim herkes kızın olacak dedi ama oğlusum olacak😂
cigdemkorkmaz aynı sizin gibiyim hiç bisey hissetmiyorum ama değişik şeyler istiyor canım anlık olarak
cigdemkorkmaz canım ben ki tatlı hastasıyım ama hamileyken resmen şekerden tiksindim erkek olucak bebiş . Hurafelere hiiiç inanma okun için 😂
Erkek bebek anneyi guzellestirir kiz bebek annenin guzelligini alir 😁😁
Karnin sivriyse erkek top gibiyse kiz yukarida duruyorsa kiz asagiya sivri duruyorsa erkek 😁
cigdemkorkmaz salatanın limonu biraz fazla olsa mırın kırın eden beeeen limonu ısıra ısıra yedim gecenin bir yarısı gözümde greyfurtlar dolanıyordu yaz mevsiminde canım kocam saatler süren aramadan sonra buldu getirdi ben de bir hafta yemeye devam ettim :)) bebeğimin cinsiyeti erkek yani o ye ekşiyi çıkart Ayşe’yi falan büyük hurafeymiş yaşayarak öğrendim:)
cigdemkorkmaz canım hiç inanma böyle şeylere ben hamileliğimin başından beri ekşi tuzlu tarzı şeyler çekti canım ve tatlıdan tiksindim sonuç bebeğim erkek 🤣
cigdemkorkmaz mide yanmasına saç cıkarıyor diyorlar bende buna pek inanmıyorum sonucta baskı oldgu icin mide ögütmedigi icin agrı ve yanma oluyor
Zeysezer bu tatlı ekşi olaylarına inanmıyorum çok ekşi yiyordum ki hala öyle. Kız dediler ama erkek bebek bekliyoruz 😂
Aylinsertsu bende tuttu günde iki tane limon tuzlayıp yiyordum kızım olacak hayirlisiyla
cigdemkorkmaz daha demin kayınvalidem doğumda güle güle deme dedi sütün kesiliyormus dedi öyle derler dedi 🤣görüşürüz diyeceğim herkese nxjdjdnjd cuma doğumum var Allah’ın izniyle
cigdemkorkmaz bende inanmıyorum iki gebeligimde de ne hissetiysem tersi çıktı zaten 😁 ilk gebeliğim de kız hissediyodum kızım olacak diyodum oğlum oldu ve deli gibi limon ekşi tuketiyodum tatlıyı ağzıma vurmamistim şimdi 28 haftalık gebeyim bundada hep erkek hissettim kız dediler bunda öyle özellikle sectigim bişey yok ama yiyorum tatlı ekşi acı farketmiyor .
zynpada ahahaah ilk defa duydum 😂
B-Y94 sivilce olursa kız olurmuş 😂 kız annenin güzelliğini alıyormuşmuş