Gizem_cetinbas biranne3cocuk bana düzcede yaptırman lazım burda yok dedi ama ben yaptırmadım gerek duymadım
DefneRana Gizem_cetinbas Düzce’de yaşıyorm asıl burda yok adam gibi bi yer ben bolu fakültede yaptrdm
Emir1011 Gizem_cetinbas benim üstümde de pembe kazak siyah pantolon olcsk kapalıyım bi hayli karnım var 😁
Seymaayyy Merhaba kızlar ben İstanbul’da oturuyorum ama annemin yanında yani boluda doğum yapıcam özel olarak Fatma hatun hastanesi bilgisi olan varmı veya normel hastanede iyi bir doktor
efesmom Seymaayyy Pınar kemik iyi bi doktor ama özel kliniğe geçtiği için doğum fiyatı bi hayli yüksek bi bakın isterseniz
DefneRana Ayy şuan baktımda tekrar bu gruptaki arkadaşlarla yani sizlerle 😂 haftalarımız çok yakın ve çoğumuz Mustafa Ayhan hocaya gidiyor çok heyecanlı valla kim önce doğuracak acaba 🙄 ben an itibaryle 32+6 yım 🥰
efesmom DefneRana galiba en geç ben doğurucam 31+1 im ilk hamileliğim ve müthiş bi korku kaplamaya başladı içimi 😂 eşimin işinden dolayı şuan Bolu’da değilim nasipse haftaya ilk kontrolüm olacak Mustafa hocada 😁
DefneRana efesmom benim ikinci bebeğim ama benimde git gide korkularım artıyor herkeste vardır o büyk ihtmalle 😂 kontrollere genellikle asistanlar geliyor Mustafa hoca çok nadir gelir ben ilk doğumumu onda yaptım çok muhteşem bi doktor gerçekten😊 benim kontorlümde 22 sinde
biranne3cocuk Mustafa Ayhan Ekiciye Sezeryan olan var mı acaba? Benim 3.sezeryan olacak. 19 Haftalığız şuan. İlk İki sezaryanım Çağsu hastanesinde oldu.Bu arada hala cinsiyetini öğrenemedim. Ayrıntılı için Doktor araştırıyorum.