nefizemoustafa Kizlar sadece 5 haftamiz kaldi allahim izniyle kizimi kucağima almaya ama doğumdan cokkk korkuyorum 😨 düşündükçe elim ayağım titriyor🥰🥺
Hifaefraimm nefizemoustafa ayy rabbim seninde evladınında ordan sağsağlim sağlıklı bir şekilde kaldırsın cnm dilerim o hastamedem bebeğinle sağlıklı bir şekilde cıkaraınız🤲🤲ben hemüz yeniyim ama bende korkuyorum
balbocegim27 nefizemoustafa 27 günüm kaldı 2 cm açıklığım var düzensiz sancılarım da oluyor aşırı korkuyorum aylardır bu zamanları bekliyordum ama simdi neden böyleyim bilmiyorum
Eriminannesi04 nefizemoustafa Bende iki hafta felan kaldı ama çok korkuyorum ve korktuğum için de sezeryan olmak istiyorum
Gizemmm01 Hifaefraimm bende öyleee çocuk gelişimi bölümü okumakla bir değilmiş Yaşamak. Bunu anladım.
nefizemoustafa balbocegim27 evtt her geçen günü sayiyorum bende ama simdi öyle bir korku basti ki beni acaba nasill kolay Doğum yaparim diyorum 😂
Rmysaaras Bugün sabah 7de yatış yapıyorum ve çok korkuyorum belim ağrıyor 4cm yakın açılmam varmış bebek 3.600 gram inşallah normal doğum yapabilirim kızlar benim için dua edermisiniz 😕
nefizemoustafa Rmysaaras allahim bir ağrida kurtarir seni insaallah sağ sağlim bebeğine kavuşursun 🤲🏻
balbocegim27 nefizemoustafa eninde sonunda gelecekler de 37 yi dolduralım diye bekliyorum şuan sonra gelsin sidiklim
Kbrbisi21 Son 2 bucuk hafta ama sezaryen olacagim icin korku yok 😁😁😁 eşim korksun simdi hizmet etme sirasi onda 😁🤭🤭🤭
nefizemoustafa Eriminannesi04 evtt bende normal olucam ama korktuğum icin dedim sezeryan olucam ve girip baktim sezeryan nasil yapiyorlar diye aninda vazgeçtim 😂😂😂😂 en iyisi normal miş
Eriminannesi04 nefizemoustafa aslında ben üç yıl önce ameliyat oldum bebek cikmasada sezeryan diyelim zaten doktorlar bile sezeryanla doğummu yaptın diyorlar hayır diyorum o yüzden keşke sezeryan olsam normalden çok ta utanırim yeniyim bide
Eriminannesi04 nefizemoustafa rabbim hayırlı bir şekilde versin kucağımıza da sağlıkla gelsinler inşallah kuzum öle yada bole gelecekler benim oglanda tık yok 38+2 gunlugz ama ne gelen var ne giden
Kbrbisi21 nefizemoustafa Bende cok Normal dogum ozendim ama saglik durumumdan dolayi doktorlar malesef sezaryene karar verdiler riskli olacagi icin :/ normal gebelerden biraz daha farkli seyredecek dogum surecim ve dogumdan sonraki surecim surekli takipte kalacagim tamamen toparlanasiya kadar ama saglikla bebegimi bi elime alayimda baska birsey istemiyorum :)
Sevval1234 nefizemoustafa 31+1de sancıyla hastaneye yatirildim erken doğum riskinden o doğumhane atmosferi biraz korkuttu ne yalan söyleyeyim şimdi çok korkuyorum doğumdan 🥺
Gamzeparlak1 Eriminannesi04 Canının derdindn utanç falan kalmaz..sezeryanla da altın komple açık oluyor zaten.